Λουλές: «Δεν είμαστε Ολυμπιακός Βόλου, αλλά…»

Η άποψη του προπονητή των Μετεώρων για το κυριακάτικο παιχνίδι

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να «βλέπει» ήδη την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παραμελήσει τις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, γιατί… μπάλα είναι και γυρίζει και κάνει τα δικά της παιχνίδια ορισμένες φορές. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με τον ΑΣ Μετέωρα στην Καλαμπάκα την Κυριακή 26/05, και όπως τονίζει στο «Magnesiasports» ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιώργος Λουλές, το σύνολό του μπορεί να μην είναι ανάλογο του Ολυμπιακού Βόλου αλλά δεν είναι κακό…

«Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ένα ποιοτικό ρόστερ. Εμείς Ολυμπιακός Βόλου δεν είμαστε, αλλά μπορώ να πω ότι είμαστε μία καλή ομάδα, σφιχτή, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα» σημειώνει αρχικά ο Γιώργος Λουλές, αναφερόμενος από εκεί και πέρα στην… υποτίμηση που δίνει και το κίνητρο σε παίκτες όπως οι δικοί του!

«Εμείς έχουμε πει ότι σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε το ίδιο. Θα πρέπει να πω ότι ακόμη και το παιχνίδι με την Ανθούπολη (σ.σ. ο ΑΣ Μετέωρα ηττήθηκε στην έδρα του 0-3), δεν ήταν εύκολο για τους αντιπάλους. Είχαμε φάσεις και αποφασίσαμε ν’ ανοιχτούμε μετά το 70’ και από εκείνο το σημείο και μετά δεχθήκαμε δύο τέρματα» αναφέρει ο προπονητής της καλαμπακιώτικης ομάδας. «Κάποιοι μας υποτιμούν. Αλλά αυτό εμάς μας πεισμώνει. Έτσι δημιουργείται και το κίνητρο σε παίκτες και ομάδες που μπορεί να μην έχουν κίνητρο και βρίσκει κανείς στόχο για τα επόμενα παιχνίδια» τονίζει ο τεχνικός του ΑΣ Μετέωρα.

Ο ίδιος κοιτά όμως και το μέλλον  και τη Γ’ Εθνική. «Όπως προείπα, σίγουρα δεν είμαστε Ολυμπιακός Βόλου. Από εκεί και πέρα, με προβληματίζει τι θα γίνει του χρόνου στη Γ’ Εθνική, με τόσες ομάδες με δυναμική. Θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, θα είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας, θα είναι ο ΑΟ Τρίκαλα» αναφέρει ο Γιώργος Λουλές, με το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου να είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από ενδιαφέρον!

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.