Malavetas: «Kερκίδα όπως εμείς ξέρουμε»

Για τον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ απέναντι στον Θησέας Αγριάς στο Πανθεσσαλικό ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός Βόλου, αλλά το ίδιο κάνουν και οι οπαδοί του!

Ως γνωστόν, ο τελικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό, με ώρα έναρξης τις 17:00, και οι Malavetas καλούν τους φίλους των «ερυθρόλευκων» να βρεθούν εκεί, για μία τελευταία κερκίδα, καλή όπως τη χαρακτηρίζουν, για τη φετινή καταστροφική όπως επίσης αναφέρουν, χρονιά.

Η διαδικτυακή ανάρτηση των «Μalavetas» αναφέρει: «Την Τετάρτη η ομάδα μας δίνει το τελευταίο ματς της σεζόν. Μια σεζόν ιστορική και καταστροφική καθώς από του χρόνου θα βιώσουμε για πρώτη φορά την “αίγλη” του τοπικού πρωταθλήματος.

Καλούμε τον κόσμο να αφήσει στην άκρη την πίκρα και τη στεναχώρια και να δώσει το παρών στο Πανθεσσαλικό για μια τελευταία κερκίδα καλή όπως εμείς ξέρουμε να κάνουμε όταν περνάμε δύσκολες καταστάσεις.

Από τους παίχτες ζητάμε το αυτονόητο. Νίκη και μόνο νίκη αφιερωμένη στο κόσμο που τόσο πολύ πικράθηκε φέτος και έφευγε από το γήπεδο με χαμηλά το κεφάλι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.