Μάνταλος: Ζητώ συγνώμη

Η δήλωση του Πέτρου Μάνταλου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό ντέρμπι της Κυριακής (10/11), σύμφωνα με την οποία χαρακτήρισε τον αντίπαλο της ομάδας του «νεκρό», προκάλεσε αρκετό θόρυβο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο αρχηγός της Ένωσης προέβη την Δευτέρα (11/11) σε διευκρινιστική τοποθέτηση για την φράση περί «νεκρού Παναθηναϊκού», τονίζοντας ότι αυτά που είπε αφορούσαν την εξέλιξη της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ενώ παράλληλα ζήτησε συγνώμη εάν αυτό που είπε θεωρήθηκε υποτιμητικό προς τον Παναθηναϊκό.

Η δήλωση του Μάνταλου στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

«Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και το ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0.

Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων.

Ζητάω συγγνώμη, αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.