Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Περίπου 2 μήνες στα… πιτς ο Σάντσες

Σημαντικό πλήγμα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σύμφωνα με τον γιατρό της Εθνικής Χιλής, ο Αλέξις Σάντσες θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 μήνες.

Ο Πέδρο Ονάτε δήλωσε στην εφημερίδα της χώρας «El Mercurio», ότι ο 30χρονος επιθετικός έχει υποστεί «διάταση του μεσαίου συνδέσμου» στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης «από έξι έως οκτώ εβδομάδες».

Ο Σάντσες αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο της δραματικής νίκης των «κόκκινων διαβόλων» επί της Σαουθάμπτον με 3-2 στο «Ολντ Τράφορντ», το περασμένο Σάββατο (2/03).

Ως εκ τούτου προστέθηκε στη μακρά λίστα των απόντων που θα έχουν οι «μπέμπηδες» από την μεθαυριανή (6/03) ρεβάνς των «16» του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Εφόσον επαληθευτούν οι εκτιμήσεις, ο Σάντσες ίσως προλάβει τα δύο τελευταία ματς της Premier League, με Χάντερσφιλντ και Κάρντιφ, εκτός των αγώνων Κυπέλλου και Champions League, σε περίπτωση πρόκρισης της Γιουνάιτεντ.

Ο Ονάτε, πάντως, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη συμμετοχή του παίκτη στο Copa America, που θα ξεκινήσει στις 14 Ιουνίου στην Βραζιλία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.