Με 20 ο ΝΠΣ Βόλος αύριο με τον Λεβαδειακό

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα στην Λειβαδιά με τον Λεβαδειακό (Δευτέρα, 4.00 μ.μ.) για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οζέγκοβιτς, Μπαριέντος και Κάτσε δεν υπολογίζονται από τον Κώστα Μπράτσο που ομως εχει στην αποστολή τον Τσοκάνη.

Αυτοί είναι οι εξής:  Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας.

Μόλις μια συνάντηση έχουν στην ιστορία τους οι δύο ομάδες και αυτή είναι στο πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, όπου ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε με 2-1 με τα γκολ των Τσοκάνη (62’), Ντέλετιτς (67’), ενώ για τον Λεβαδειακό είχε ανοίξει το σκορ ο Μουτίνιο στο 53ο λεπτό.

Ο ΝΠΣ Βόλος προέρχεται από διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα, με την τελευταία του εντός έδρας νίκη να είναι μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Α’ Γύρου και το τελευταίο τρίποντο του απέναντι στον Ιωνικό στις 16 Ιανουαρίου 2023.

Απέναντι στον Ιωνικό είναι και η τελευταία νίκη του Λεβαδειακού, στις 28 Δεκεμβρίου 2022 και από τότε, η ομάδα της Βοιωτίας μετρά δύο ισοπαλίες, αρχικά το 0-0 στην Τρίπολη και στη συνέχεια στην έδρα της επί της Λαμίας, πάλι με 0-0. Αυτά τα 180 λεπτά χωρίς γκολ έσπασαν στην ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στα εννέα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα στην έδρα του ο Λεβαδειακός έχει σκοράρει στα πέντε, ενώ το αγαπημένο του σκορ είναι το 1-1, αφού έχει εμφανιστεί στα τρία από τα εννέα παιχνίδια του. Η μοναδική του νίκη είναι με 2-1.

Από την άλλη πλευρά, ο ΝΠΣ Βόλος αυτή τη σεζόν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα πέντε από τα δέκα εκτός έδρας ματς, ενώ έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες που έγιναν στην Θεσσαλονίκη από ΠΑΟΚ και Άρη με 3-0.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.