Με απουσίες στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός Βόλου

Η ήττα από τον Πανσερραϊκό δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι μαζί με την Καβάλα οι ομάδες με τη μικρότερη συγκομιδή βαθμών στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2, όμως χρόνος για ενδελεχή μελέτη δεν υπάρχει, αφού αύριο Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στη Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή, και μάλιστα με ελλείψεις.

Συγκεκριμένα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου ολοκληρώθηκε για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής, με τον προπονητή της ομάδας Βασίλη Βούζα να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου λόγω καρτών Ιγκόρ Φιλίποβιτς αλλά και των τραυματιών Γκαργκαλατζίδη, Μανάφοβ και Κατσούκη.

Με προβλήματα λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να τα βγάλει πέρα μέσα σε μία δύσκολη έδρα, με την «ερυθρόλευκη» αποστολή να απαρτίζεται από 21 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα σ’ αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Ασαμόα, Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Μάνγκα, Νάνι, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γραικός, Κόκας, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Πέλκας, Σκοπελίτης, Στάμου και Χατζής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.