Με Dream Team στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού οι ΗΠΑ

Dream Team ετοιμάζονται να παρατάξουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού οι ΗΠΑ. Το ESPN αποκάλυψε τα 11 από τα 12 ονόματα της Team USA που ήδη προκαλεί δέος, καθώς απαρτίζεται από μεγάλους σούπερ σταρ του μπάσκετ.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι και ο Κέβιν Ντουράντ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ενώ θα έχουν στο πλευρό τους έτερους σούπερ σταρ Εμπίντ, Ντέιβις, Τέιτουμ, Μπούκερ, υπό τις οδηγίες του πολλάκις πρωταθλητή στο ΝΒΑ, Στιβ Κερ.

Η δωδέκατη θέση έμεινε ανοιχτή απ’ τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας και άλλοτε σούπερ σταρ του NBA Γκραντ Χιλ, ο οποίος μαζί με τον κόουτς θα καταλήξουν στον εκλεκτό μετά το φινάλε της σεζόν.

Οι Αμερικανοί έχουν κληρωθεί στο Group C, μαζί με τη Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς, το Νότιο Σουδάν και την ομάδα που θα κατακτήσει το Προολυμπιακό τουρνουά του Σαν Χουάν. Διεκδικούν το πέμπτο σερί χρυσό μετάλλιο μετά τις επικρατήσεις τους σε Πεκίνο (2008), Λονδίνο (2012), Ρίο (2016) και Τόκιο (2020). Έχασαν το χρυσό για τελευταία φορά το 2004 στην Αθήνα, όπου θράμβευσε η Αργεντινή.

Οι 11 της Team USA

Αναλυτικά οι έντεκα παίκτες της Team USA είναι οι εξής:
  • Γκαρντ: Στεφ Κάρι, Ντέβιν Μπούκερ, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Άντονι Έντουαρντς, Τζρου Χολιντέϊ
  • Φόργουορντ: ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Τζέισον Τέιτουμ
  • Σέντερ: Τζοέλ Εμπίντ, Άντονι Ντέιβις, Μπαμ Αντεμπάγιο

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.