Με ένα βαθμό γυρίζει η Νίκη από το Καυτανζόγλειο

Με το βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει η Νίκη Βόλου από την Θεσσαλονίκη, στην πρεμιέρα της για το πρωτάθλημα της Super League 2.
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι οι δύο ομάδες έμειναν στο «μηδέν» και έβαλαν τον πρώτο βαθμό στο σακούλι στην ανηφορική και μεγάλη ποδοσφαιρική χρονιά.
Οι «κυανόλευκοι μπήκαν «μουδιασμένα» στο πρώτο τέταρτο και άρχισαν να ανεβάζουν στροφές με τη συμπλήρωση του 20λεπτου, όταν ο Γκαρσία έβγαλε κάθετη πάσα στον Ροχάνο, έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παλαβράκη. Στο 36’ ο Ηρακλής βγήκε στην αντεπίθεση, ο Ματίας τροφοδότησε τον Τότσκα, αλλά πριν εκτελέσει από πλεονεκτική θέση, ο Πάνου θα προλάβει να του κλέψει την μπάλα.
Στην επανάληψη οι παίκτες της Νίκης μπήκαν δυνατά και στο 64′ ξεδίπλωσε όμορφα την αντεπίθεσή της, ο Βλαχομήτρος επιχείρησε τη σέντρα, με την οποία επιχείρησε να βρει τον Ροχάνο, αλλά παρενέβη ο Παπαστεριανός και έδιωξε
Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με γεμίσματα να βγουν στην επίθεση, με τη Νίκη να επιχειρεί να φανεί απειλητικοί από τη γρήγορη μετάβαση. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 73’, όταν ο Βιτίνιο θα επιχειρήσει να βρει τον αφύλακτο Μασούρα, με τον Τσιμπούκα να παρεμβαίνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και να διώχνει σε κόρνερ, πριν εκτελέσει ο νεοεισελθών παίκτης του Ηρακλή.
Μέχρι το τέλος, δεν σημειώθηκε κάποιο αξιοσημείωτο, με τις δύο ομάδες να φαίνεται ότι αρκούνταν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Νίκη: Μπάγιτς, Πάνος, Τζοβάρας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Παναγιωτίδης ,Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (64’ Τσιμπούκας), Μιράντα, Γκαρσία (77’ Τζιώρας), Ροχάνο
Ηρακλής: Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Κωστούλας, Σγουρής, Παπαδόπουλος (64’ Πήλιος), Μ. Παπαστεριανός, Ματίας (64’Βιτίνιο), Τότσκα (83’ Φακής), Κάκκο (64’ Μασούρας), Μπαστακός

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.