Με επτά γκολ φιλοδώρησε τον Πρωτεσίλαο ο Γ.Σ. Αλμυρού

Οι παίκτες του Γ.Σ. Αλμυρού που ξεκίνησαν στον φιλικό αγώνα κόντρα στον Πρωτεσίλαο

Με 7-1 επικράτησε στη φιλική αναμέτρηση με τον Πρωτεσίλαο ο Γ.Σ. Αλμυρού στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» του Πρωτεσιλάου το Σάββατο (8/9), χωρίς να χρησιμοποιηθούν οι Σταυράκης, Αλεξανδρής, Βανγκέλι, Κόκκας και Μπαρούτας, που προπονήθηκαν στο βοηθητικό.

Η κυριαρχία της ομάδας του Στέλιου Αρσένου αποδεικνύεται από το τελικό σκορ, με τον 39χρονο τεχνικό να επιλέγει στην αρχική ενδεκάδα τον Βίτσο κάτω από την εστία, τον Λάμπο ως δεξί μπακ, τον Καλαμίδα ως αριστερό και τους Στουρνάρα και Ναουμίδη ως στόπερ. Παπακώστας και Δημηνάς ήταν τα δύο κεντρικά χαφ, ο Τιμπλαλέξης έπαιξε δεξιά, ο Κρανάς αριστερά και το επιθετικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Τσιουρής και Τζοβάρας. σε ένα 4-4-2. Αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου 45λεπτου, όλοι τους, εφόσον αντικαταστάθηκαν και άλλαξε όλη η ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος, έκαναν προπόνηση, όπως συνέβη και με τους παίκτες, που αγωνίστηκαν στην επανάληψη.

Αυτοί ήταν ο Κοντογεωργάκης στο τέρμα, στην άμυνα με φορά τα δεξιά στ’ αριστερά οι Μπιρμπίλης, Παπακώστας, Μπακάλης και Καρράς, στο κέντρο οι Δημητρίου και Τσιώλης ως κεντρικοί χαφ, δεξιά  τοποθετήθηκε ο Δήμος, αριστερά ο Τσελεπής και λίγο πίσω από τον φορ Χατζή ο Κοντοβάς. Πάντως Χατζής και Τσελεπής άλλαζαν αμοιβαία θέση.

Στο 20’ έγινε το 1-0 με πανέμορφο σουτ του Τιμπλαλέξη στο αριστερό παραθυράκι. Το 2-0 έγινε στο 33′ μετά από ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Κρανά έπειτα από σέντρα του Τιμπλαλέξη, με τον 17χρονο μέσο αυτή τη φορά να γίνεται δημιουργός. Ένα λεπτό μετά ο Δημηνάς έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε κάπου ελαφρώς και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Το σκορ του πρώτου μέρους ήταν το 4-0 και σημειώθηκε στο 44’. Ο Γ.Σ. Αλμυρού ολοκλήρωσε επιτυχώς μία αντεπίθεση, με τον Τζοβάρα να βγαίνει στο τετ-α-τετ μετά από κόντρα της μπάλας σε πλάτη αμυντικού σε προσπάθεια του Τσιουρή να βγάλει για τον Κρανά. Ο Τζοβάρας εκμεταλλεύτηκε τη φάση και μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα σκόραρε.

Ο Πρωτεσίλαος μείωσε στο 52’ με απευθείας φάουλ του Παπαδόπουλου σε 4-1, αλλά οι γηπεδούχοι πέτυχαν στη συνέχει άλλα τρία γκολ.

Στο 63’ είχαμε το 5-1 με πολύ ωραία εκτέλεση του Χατζή με κεφαλιά-ψαράκι στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα από τα δεξιά του Μπιρμπίλη, ενώ ο σκόρερ του προηγούμενου τέρματος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στο 70’ από τα αριστερά και βρήκε με παράλληλη πάσα τον Τσελεπή, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ (6-1). Το τελικό 7-1 επιτεύχθηκε στο 82’ με εύστοχο του Τσιώλη εκτός περιοχής, που κατέληξε στην αριστερή γωνία της εστίας του Πρωτεσιλάου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.