Με Μάντζιο η προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου στο Βασδέκειο

Με τον Βαγγέλη Μάντζιο να δίνει κανονικά το παρών, ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε σήμερα (7/2) το μεσημέρι την προετοιμασία του στο Βασδέκειο ενόψει Στυλίδας. Το μεγάλο αστέρι των ερυθρολεύκων είχε κάνει την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα στο Πανθεσσαλικό και δεν είχε ακολουθήσει την ομάδα στις εγκαταστάσεις του Ερμή, αλλά σήμερα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα, έπαιξε και στο εσωτερικό διπλό και θέτει εαυτόν στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τη Στυλίδα.

Ο Μάντζιος έκανε ντεμπούτο με τον Πιερικό στην Κατερίνη, που έβαλε και τα δύο γκολ της ομάδας και την οδήγησε στο τρίποντο, αλλά μία μικροενόχληση στο πόδι τελικά τον άφησε εκτός για προληπτικούς λόγους από το παιχνίδι με τον Θησέα στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα οι εξετάσεις που έκανε, δεν έδειξαν τίποτα και είναι πλέον απόλυτα έτοιμος, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Περικλής Αμανατίδης μοίρασε πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές του γι’ αυτά που έβλεπε να κάνουν στο εσωτερικό διπλό, στο οποίο η μία ομάδα επετίθετο σε κανονική εστία και η άλλη σε δύο μικρά τέρματα, όποιο επέλεγαν οι παίκτες, στη μία και στην άλλη άκρη στη γραμμή του κέντρου, με τον ρόλο του τερματοφύλακα να παίζει εκτός του Παλιούρα και ο Γιάννης Ζαλαώρας, αφού έλειπε ο πιτσιρικάς τρίτος γκολκήπερ Γιάννης Ζάχος, ενώ η άλλη απουσία αφορούσε τον Παπουτσογιαννόπουλο, που είναι κλινήρης λόγω υψηλού πυρετού και δεν είχε δώσει το παρών και την Τετάρτη.

Ο Περικλής Αμανατίδης δοκίμασε κάποια πράγματα, αλλά σίγουρα είναι νωρίς να βγουν συμπεράσματα για το σχήμα που επιλέξει την Κυριακή. Πάντως στη μία ενδεκάδα του εσωτερικού διπλού έπαιξαν μαζί ως κεντρικοί αμυντικοί οι Σεραφείμ Παπαϊωάννου και Στάθης Ρόκκας, ο οποίος ήταν δεδομένο ότι μετά και τις αποχωρήσεις των Νόνη και Λεάντρο Πίντο ήταν δεδομένο ότι θα υπολογιζόταν και γι’ αυτή τη θέση. Επίσης, δοκιμάστηκε και ο Μάντζιος σε έναν ρόλο περιφερειακού επιθετικού πίσω από τον κλασικό φορ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.