Με Μπλάνα και Πλατανίτη ο Βόλος τη νέα χρονιά

Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί από την ΚΟΕ ότι η ομάδα πόλο Ανδρών του Βόλου θα αγωνιστεί στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ως επιλαχούσα από την Α2 μετά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου ήδη οργανώνεται. Έτσι προχώρησε στις δύο πρώτες κινήσεις με φόντο την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνοντας ότι ο Δημήτρης Μπλάνας θα βρίσκεται και πάλι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ενώ χρέη τεχνικού συμβούλου αναλαμβάνει ο Αθανάσιος (Σάκης) Πλατανίτης.

«Το Δ.Σ του συλλόγου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπλάνα ο οποίος θα είναι προπονητής της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης στο δύσκολο “ταξίδι” της στην Α1 κατηγορία. Καλή Επιτυχία!!!» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου, με την ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές να συγκέντρωνε εξ αρχής τη συντριπτική πλειοψηφία των πιθανοτήτων, αφού η ικανοποίηση για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι εκατέρωθεν δεδομένη.

Όσον αφορά τον νέο τεχνικό σύμβουλο της ομάδα πόλο του Βόλου; Ο παλαίμαχος πολίστας έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, έχοντας φτάσει στην κατάκτηση του Champions League το 2002 αλλά και του Super Cup μεταξύ άλλων το 2002. Παράλληλα σημαντικές ήταν οι επιτυχίες για τις ακαδημίες του Ολυμπιακού υπό την προπονητική του καθοδήγηση, ενώ έχει διατελέσει προπονητής στην Εθνική Παίδων και μέλος του τεχνικού επιτελείου στην Εθνική Εφήβων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.