Με νέο προπονητή ο Πιερικός απέναντι στον Μαγνησιακό

Παρελθόν από την κατερινιώτικη ομάδα ο Κύπριος Νίκος Ανδρονίκου

Πολύ σύντομη αποδείχθηκε ότι ήταν η θητεία του Νίκου Ανδρονίκου στον πάγκο του Πιερικού, αφού ο Κύπριος προπονητής αποτελεί παρελθόν από την κατερινιώτικη ομάδα μετά από 18 ημέρες παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία, και τρεις ημέρες πριν την έναρξη της αγωνιστικής δράσης με το παιχνίδι στον Βόλο απέναντι στον Μαγνησιακό.

Ο Ανδρονίκου είχε διαδεχθεί τον Γιώργο Καμπερίδη και πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα του Πιερικού σε αγώνα κυπέλλου, κερδίζοντας με 2-0, στην παράταση, τον Βύρωνα Καβάλας. Από την πλευρά του Πιερικού γίνεται λόγος για διαφορά φιλοσοφίας και διάσταση απόψεων.

Η ανακοίνωση: «Το σωματείο ΣΦΚ Πιερικός και ο προπονητής, Νίκος Ανδρονίκου ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο λόγος αφορά αποκλειστικά και μόνο τη διαφορά φιλοσοφίας και τη διάσταση απόψεων που παρατηρήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές σχετικά με αγωνιστικά θέματα και τη γενικότερη προσέγγιση του ποδοσφαίρου. Ο ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί τον κ. Ανδρονίκου για την ως τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή τύχη και καλή συνέχεια στην προπονητική καριέρα του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.