Με περίσσιο πάθος το τελευταίο οικογενειακό διπλό της Νίκης

Στιγμιότυπο από τη προπόνηση της Νίκης την Παρασκευή (21/2)

Η τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Νεάπολη το Σάββατο έγινε σήμερα Παρασκευή (21/2) στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αφού ο καιρός ήταν καλός και δε χρειάστηκε η ομάδα να πάει στο «Παντελής Μαγουλάς», που ήταν η λύση, αν έβρεχε, όπως είχαν αποφασίσει οι άνθρωποι της ομάδας την Πέμπτη.

Ο κόσμος που την παρακολούθησε, εφόσον ήταν ανοικτή για τους φιλάθλους, ήταν λίγος, εξαιτίας της ώρας. Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά, σε φουλ ρυθμούς, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, πλην του Καμπαγέρο.

Υπήρξαν ασκήσεις με έμφαση στα τελειώματα και τις τελικές φάσεις, ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό, στο οποίο μπορούσε να διακρίνει κανείς το περίσσιο πάθος στις μονομαχίες, ενώ υπήρχε προσήλωση στο πλάνο του Στάικου Βεργέτη, ο οποίος ασφαλώς δοκίμασε και το αρχικό σχήμα που έχει στο μυαλό του, με τον Αρκάδα τεχνικό να μην ανακοινώνει αποστολή, αφού θα την αποφασίσει τη μέρα του αγώνα. Το σημαντικό είναι ότι άπαντες έδειξαν πανέτοιμοι, ενόψει της μεγάλης αυριανής μάχης. Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της προπόνησης έμειναν, για να εξασκηθούν στις εκτελέσεις πέναλτι Ροχάνο και Λούκας Γκαρσία.

Η ομάδα θα γευματίσει όλη μαζί το πρωί του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Νεάπολη, με το πούλμαν της αποστολής να περνά κι από το “Παντελής Μαγουλάς”, όπου θα περιμένουν οι οπαδοί της ομάδας κα ειδικά οι οργανωμένοι, για να εμψυχώσουν τους παίκτες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.