Με πίστη για το καλύτερο η επίσημη «πρώτη» της Δήμητρας

Παρουσία του κόσμου της ομάδας, της διοίκησης, του προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά, αλλά και του πρώην προέδρου, Αντώνη Μηλιώνη, ο οποίος έδωσε τις καλύτερες ευχές, έγινε την Τρίτη (7/8) η επίσημη «πρώτη» της Δήμητρας στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά σε άψογο οικογενειακό κλίμα και με την πεποίθηση ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα λειτουργήσει ακόμη καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ακόμη καλύτερη οργάνωση της ομάδας. Παράλληλα, τελέστηκε και ο αγιασμός από τον πατέρα Γεώργιο Γιαννιό.

Από την επίσημη «πρώτη» απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους οι Θωμαΐδης, Αραπίτσας, Παυλίδης, Καρατέεφ, Σαρρής και Τσέργας (ενσωματώνεται από την επόμενη βδομάδα λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων) και οι στρατευμένοι Κακλιάς και Μπαράκου, που απολύονται Δεκέμβριο.

Μαζί με την ανδρική ομάδα συμμετέχουν στην προετοιμασία οι μικροί Χριστοδούλου, Τσιρογιάννης, Μεμάς και Τσανής, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία της Δήμητρας. Στις προπονήσεις παίρνουν μέρος και οι νεαροί Πραττής από τον Γ.Σ. Αλμυρού και Ζαντιώτης από τον Άθλο, που περιμένουν να πάρουν τα δελτία από τις ομάδες τους και να ενταχθούν στη Δήμητρα.

Ακόμη στην προετοιμασία παίρνουν μέρος δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Δήμητρας, οι οποίοι αγωνίζονται ως φοιτητές εκτός Μαγνησίας, οι Γοδενόπουλος και Ηλίας Τιμπλαλέξης.

Εκτός των προαναφερθέντων την Τρίτη το παρών έδωσαν οι Στεφανής, Ραμαντάνης, Μπράνος, Φούκης, Ξηροκώστας, Κουτσούμπας, Βούλγαρης, Γκαρνίδης, Γοδενόπουλος, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Γαλατσίδας, Μηλιώνης Κώστας, Μηλιώνης Αχιλλέας, Γουργιώτης.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.