Με πολλές αλλαγές η Εθνική στα ματς με Ιταλία, Βοσνία

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στα ματς των προκριματικών του EURO 2020 με Ιταλία (12/10) και Βοσνία (15/10).

Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν πλήρως, καθώς ο ομοσπονδιακός προπονητής Τζον Φαν Σιπ άφησε εκτός αποστολής τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σάμαρη και Μήτρογλου, αλλά και τον Τοροσίδη, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Τελικά, ο Ολλανδός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κάρλος Ζέκα, ενώ εκτός έμεινε και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος έχει χάσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Χρέη τρίτου τερματοφύλακα στα ματς που ακολουθούν, πίσω από τους Μπάρκα και Βλαχοδήμο, θα εκτελέσει ο Διούδης του Παναθηναϊκού.

Για πρώτη φορά στην Εθνική κλήθηκε ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της ολλανδικής ΑΖ Αλκμααρ, Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ μετά από περίπου ένα χρόνο επιστρέφουν στην «γαλανόλευκη» οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Κώστας Γαλανόπουλος. Επίσης ο Φαν Σιπ κάλεσε και τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος δεν βρέθηκε στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή τον περασμένο μήνα.

Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της Εθνικής στις εγκαταστάσεις το Αγίου Κοσμά (18:00).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.