Με σημαντικά προβλήματα στον αγώνα χωρίς αύριο με Ηρακλή Κοζ. ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 μπάσκετ γυναικών
Ως αγώνας χωρίς αύριο χαρακτηρίζεται για τις γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου αυτός με τον Ηρακλή Κοζάνης στο ΕΑΚ στις 16.00 μεθαύριο Κυριακή (10/3) για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 μπάσκετ γυναικών (διαιτητές Παζώλης-Λυτροσυγκούνης).
Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δεύτερος με 2-1 μετά την ήττα με τέσσερις πόντους στην Κομοτηνή από τον τοπικό ΓΑΣ, (σ.σ. έχει κάνει το τρία στα τρία) και θέλει τη νίκη, για να κρατηθεί ζωντανός, ώστε μετά και το εκτός έδρας ματς με την αδύναμη Κού.Πα. Κίλκις να υποδεχθεί τον πρωτοπόρο στις 7 Απριλίου με σκοπό τη νίκη με τουλάχιστον πέντε πόντους διαφορά, ώστε να στεφθεί πρωταθλητής.
Για το δύσκολο ματς της Κυριακής με τον Ηρακλή Κοζάνης υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Συγκεκριμένα με τη Μικτή ΕΣΚΑΘ στα Γιάννινα θα λείπουν οι Μητραλή, Μπασδέκη, Ψυλιώτη, Σδρόλια, η Τσομπανοπούλου είναι τραυματίας, η Πολύζου είναι αμφίβολη λόγω τραυματισμού, ενώ οι Σιουμουρέκη, Κοτοπούλη έχουν λείψει από όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας, λόγω μαθητικών υποχρεώσεων, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην αποστολή.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει: “Αγώνα …χωρίς αύριο δίνει την ερχόμενη Κυριακή στις 4μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο ΕΑΚ του Βόλου η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού μας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία. Μετά την ήττα στην Κομοτηνή, τα περιθώρια στένεψαν και ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για κανένα άλλο στραβοπάτημα.
Στο μεταξύ τα προβλήματα απουσιών θα είναι και πάλι πολλά, αφού ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολλές ελλείψεις, λόγω τραυματισμών και απουσιών βασικών παικτριών, λόγω του αναπτυξιακού πρωταθλήματος της ΕΟΚ.
Παρόλα αυτά, οι “ερυθρόλευκες” είναι αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη που θα τις κρατήσει ζωντανές στη μάχη της ανόδου και περιμένουν τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού να ενισχύσει την προσπάθειά τους”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.