Με σκανδαλωδώς χαμηλό τίμημα 1500 ευρώ τον μήνα το Πανθεσσαλικό στον ΝΠΣ Βόλος

Τόσα δίνει και η Νίκη Βόλου που αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία!

Σκανδαλωδώς χαμηλό δείχνει το τίμημα που θα κληθεί να πληρώνει κάθε μήνα ο ΝΠΣ Βόλος στον Δήμο Βόλου για τη χρήση του Πανθεσσαλικού, αφού 1500 ευρώ που θα δίνει είναι το ίδιο ποσό που συμφωνήθηκε να δίνει και η Νίκη Βόλου, που αγωνίζεται όμως σε μικρότερη κατηγορία!

Την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουλίου συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Βόλου, με ένα από τα θέματα να αφορά την έγκριση της σύμβασης με την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος για τη χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, αν και φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα συμφωνίας με τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο να δίνει τα χέρια με τον… πρόεδρο ΝΠΣ Βόλος, αφού πρόκειται έτσι κι αλλιώς για το ίδιο πρόσωπο!

Το ποσό όμως δείχνει σκανδαλωδώς χαμηλό, αν σκεφτεί κανείς ότι το ίδιο απαιτείται και από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου για τη χρήση του Πανθεσσαλικού, με τους «κυανόλευκους» να επιστρέφουν στη δεύτερη τη τάξει εθνική ποδοσφαιρική κατηγορία μετά από χρόνια κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-22, την ώρα που ο ΝΠΣ Βόλος ετοιμάζεται για τρίτη συνεχή χρονιά να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League, που φέρνει σαφώς περισσότερες πηγές εσόδων, όπως για παράδειγμα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα!  Προφανώς και μπορεί να διακρίνει κανείς τις διαφορές, όχι όμως προφανώς και ο Δήμος Βόλου που στην εισήγησή του και στην προτεινόμενη συμφωνία ορίζει το ίδιο ύψος στο μίσθωμα και για τον ΝΠΣ Βόλος και για τη Νίκη Βόλου.

Η διάρκεια της προκείμενης μίσθωσης ορίζεται για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής του παρόντος έως το πέρας των υποχρεώσεων του  ΝΠΣ Βόλος,  για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022,, δήλη ημέρα κατά την οποία ο μισθωτής υποχρεούται να αποχωρήσει από το μίσθιο χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, εκτός και αν προ της λήξης της μίσθωσης παραταθεί αυτή με νέα παραχώρηση και τροποποίηση του παρόντος. Επισημαίνεται, ότι το συγκεκριμένο μίσθιο δεν παραχωρείται για αποκλειστική χρήση, αλλά γίνεται πάντα συνεννόηση χρήσης και παραχώρησης από τον Δήμο Βόλου.

ο μίσθιο θα  πρέπει να παραδοθεί σε άριστη κατάσταση, στην οποία και το παραλαμβάνει σήμερα ο Β΄ Συμβαλλόμενος και χωρίς κανένα πάσης φύσεως πρόβλημα. Για τον λόγο αυτό, κατά την ημέρα υπογραφής του συμφωνητικού θα γίνει παράδοση-παραλαβή, ώστε το μίσθιο να παραδοθεί όπως παρελήφθη.

Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί από τον μισθωτή αποκλειστικά για τις ανάγκες  του, επιτρεπομένης της εν όλω και μερικής υπομίσθωσης ή παραχώρησης της χρήσης αυτού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.