Με τα ίδια προβλήματα, ενόψει Ιστιαίας ο Ολυμπιακός Βόλου

Δίχως τους τρεις ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν κι από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Πετριτής στο Πανθεσσαλικό, θα κληθεί να παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕ Ιστιαίας την Κυριακή – Καλύτερα, μέρα με τη μέρα, ο Ζώνας, τι συμβαίνει με τα μεταγραφικά.

Ο λόγος, φυσικά, για τους Ντα Κόστα, Κόκα και Μπρίτος, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν θα βρίσκονται στα πλάνα του Παναγιώτη Τζαναβάρα, ενόψει του πρώτου εκτός έδρας παιχνιδιού των ερυθρολεύκων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο πρώτοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους, με τους ιθύνοντες της ομάδας να υπολογίζουν πως πολύ δύσκολα θα προλάβουν να συμπεριληφθούν στην αποστολή των ερυθρολεύκων την Κυριακή. Όσον αφορά τον Μπρίτος, θεωρείται ακατόρθωτο να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τη μπλε κάρτα του, εντός της εβδομάδας που διανύουμε, καθώς τίθενται πολλά γραφειοκρατικά ζητήματα στην πατρίδα του, την Αργεντινή. Η υπόθεση, πιθανώς, να ξεκαθαρίσει τις τελευταίες δέκα μέρες του Σεπτεμβρίου.

Από την άλλη, τα καλά νέα έρχονται από τον Ζώνα και την κατάσταση που βρίσκεται. Υπενθυμίζουμε πως ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υπέστη έναν τραυματισμό, ο οποίος τον άφησε εκτός δράσης για αρκετό χρονικό διάστημα. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως σταδιακά τον ξεπερνά, συμπεριλήφθη στην αποστολή του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα και ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στην Ιστιαία, δείχνοντας σε αρκετά καλό σημείο, όσον αφορά την οριστική αποκατάσταση του προβλήματός του.

Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά, κύκλοι της ομάδας υποστηρίζουν πως το ρόστερ έχει «κλείσει» και θα υπάρξει κάποια περαιτέρω μεταγραφική κίνηση, μόνο αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.