Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ το Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης

Tη διοργάνωση Παγκοσμίου Κυπέλλου Κολύμβησης φιλοξένησε με πολύ μεγάλη επιτυχία το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το τριήμερο 13-15/10, με το ελληνικό κοινό να γεμίζει τις κερκίδες, ενώ το παρών έδωσαν σπουδαίοι αθλητές, οι οποίοι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Οι αξιωματούχοι της World Aquatics, που βρέθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ για τον δεύτερο αγώνα του World Cup, αναχώρησαν από την Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και δεν τις έκρυψαν στις δηλώσεις τους, τόσο ο Ταμίας της W.A, Ντέιλ Νοϊμπέργκερ όσο και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της W.A., Μπρεντ Νοβίκι.

Ο κ. Ντέιλ Νοϊμπέργκερ, είπε συγκεκριμένα: «Ήταν φανταστικά. Αναφορικά με το event, οργανώθηκε και διεξήχθη άψογα και όσα θέλαμε να συμβούν εδώ συνέβησαν. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι οι αθλητές χάρηκαν την εμπειρία της Αθήνας. Οι περισσότεροι δεν είχαν έρθει ξανά στην Αθήνα για διοργάνωση κολύμβησης, καθώς η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε ήταν πριν 19 χρόνια οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία για τους αθλητές να ζήσουν την εμπειρία της Αθήνας και την απόλαυσαν».

Ο κ. Μπρεντ Νοβίκι σημείωσε: «Πριν έρθουμε στην Αθήνα, δεν είχαμε αντίστοιχα event, είχαμε μεγάλες προσδοκίες αλλά δεν ξέραμε πώς θα είναι στην πράξη, καθώς δεν είχαμε ξανάρθει εδώ για αγώνες world cup.

Όταν όμως ήρθαμε εδώ, εντυπωσιαστήκαμε. Συνειδητοποιήσαμε αυτό για το οποίο δουλέψαμε μαζί με τον Κυριάκο Γιαννόπουλο και την ομάδα του για πολλούς μήνες. Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να γεμίσουν οι κερκίδες, να είναι στο κολυμβητήριο οι εθελοντές, τα παιδιά, οι κολυμβητές, η νέα γενιά. Είχαμε στην Αθήνα τους καλύτερους κολυμβητές και φεύγουν από εδώ χαρούμενοι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ήταν κίνητρο για τους κολυμβητές να είναι εδώ. Δεν είναι απλώς ένα World Cup, αλλά είναι μέρος ενός μεγαλύτερου ταξιδιού στη καριέρα των αθλητών. Οι περισσότεροι αθλητές που ήταν εδώ είναι αυτοί που θα ανέβουν στο βάθρο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Οργανώνοντας το πρόγραμμα χρειαζόμασταν μια επιπλέον ευρωπαϊκή πόλη, κάναμε πολλά τηλεφωνήματα και ο πρώτος που ανταποκρίθηκε ήταν ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, γιατί μπορεί να διοργανώσει εκπληκτικά events στην Αθήνα. Είναι δύσκολο να βρεις ανθρώπους να εμπιστευτείς και αυτός ο άνθρωπος είναι από αυτούς που μπορείς να βασιστείς».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.