Με την υποστήριξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου το 41ο “Ράλι ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”

Οι φετινοί νικητές του Ράλι Κένταυρος

Με την υποστήριξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου διεξήχθη και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 41ο “Ράλι ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ”.

Νικητές του αναδείχθηκαν οι: Βλάχος-Λεγαντής (πρώτοι), δεύτεροι οι Αυγερόπουλος-Γιαβάσης και τρίτοι οι Μόσχος-Σαμαρτζής.

Η απονομή των κυπέλλων έγινε στην πανέμορφη και κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας  Αφετών.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου Γιώργος Μπέτας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου, Μιχάλη Μιτζικό, για την αμέριστη συμπαράσταση, αλλά και όσους φορείς συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του αγώνα και ζήτησε να κατασκευαστεί στην περιοχή ασφαλές οδικό δίκτυο.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου στον χαιρετισμό του συνεχάρη διοργανωτές και νικητές, τόνισε ότι ο Δήμος Νοτίου Πηλίου στήριξε από την πρώτη στιγμή τη διοργάνωση και με τη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας επιτεύχθηκε ένας άρτιος και ασφαλής αγώνας.

Ο κ. Μιτζικός επισήμανε ότι η διοργάνωση του 41ου “Ράλι Κένταυρος” τόνωσε την προβολή και επισκεψιμότητα στο Νότιο Πήλιο.

Από πλευράς του Δήμου Νοτίου απένειμαν κύπελλα στους νικητές ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, οι αντιδήμαρχοι Αποστόλης Διανέλλος, Γιάννης Ευαγγελάκης,  Ιφιγένεια Γαρυφάλλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Ραμματάς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αφετών Κώστας Ιωάννου.

Κύπελλα απένειμαν επίσης ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ Άννα -Μαρία Παπαδημητρίου και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.