Με το 3Χ3 στην τελική φάση η Κ15 του ΟΥΚ Βόλου

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής (26/5) οι αγώνες και στους έξι Ομίλους της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων Κ15 και αναδείχθηκαν οι 12 ομάδες που πάνε στην τελική φάση (Golden League, 18-21/7), δηλαδή οι δύο πρώτες από κάθε Όμιλο.

Ανάμεσα σ’ αυτές είναι και ο ΟΥΚ Βόλου, που τερμάτισε πρώτος με το απόλυτο 3Χ3 στον 6ο όμιλο, ο οποίος καθορίστηκε εξ αρχής να φιλοξενηθεί στη Χαλκίδα, αλλά η ΚΟΕ δέχθηκε το αίτημα του ΟΥΚΒ και του Ν.Ο. Λάρισας να παίξουν την περασμένη Παρασκευή (24/5) στη Νέα Ιωνία, ώστε να γλιτώσουν μία διανυκτέρευση.

Σε ένα αγωνιώδες παιχνίδι, που είχε και ένταση για τις αποφάσεις του Λαρισαίου διαιτητή Μπαλαμπάνη εις βάρος της βολιώτικης ομάδας, ο ΟΥΚ Βόλου με γκολ στο τέλος του πρώτου σκόρερ με τέσσερα τέρματα Καλαμπαλίκη από τη θέση του φουνταριστού πήρε τη νίκη με 10-9. Τα υπόλοιπα έξι γκολ σημείωσαν οι: Τζουρέλης 2, Μαλλιαρός 2, Γαργαλέτσος 2.

Στα επόμενα ματς στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας το Σάββατο (25/5) ο ΟΥΚ Βόλου επιβλήθηκε με άνεση. Αρχικά το πρωί νίκησε τη Διώνη Χαλκίδας με 8-19 (5 γκολ ο Καλαμπαλίκης, 3 ο Τζουβέλης, 2 ο Βαλτσιώτης, 2 ο Νικόλτσιος, 2 ο Σχιζονίκας και από ένα οι Καλατζής, Γαργαλέτσος, Ζουμπουλιάς, Ζαφειρίου, Σούρλας) και το απόγευμα το Ν.Ο. Χαλκίδας με 9-22 (8 γκολ ο Ζαφειρίου, 5 ο Καλαμπαλίκης, 3 ο Τζουβέλης, 3 ο Καψάλης, 2 Σχιζονίκας και 1 ο Μαλλιαρός).

Η τελική βαθμολογία

1.ΟΥΚ Βόλου 9

2.ΝΟ Λάρισας 6

……………………………………

3.ΝΟ Χαλκίδας 3

4.Διώνη 0.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.