Με τον Δία εκτός ο Θησέας, ματς έδρας για Αλμυρό και Διαγόρα

Λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου και με απόφαση της Αστυνομίας διεξάγονται σήμερα Σάββατο κι όχι την Κυριακή τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής. Για τον 3ο όμιλο και στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής ο δεύτερος της βαθμολογίας Θησέας φιλοξενείται στο δημοτικό γήπεδο Δίου Πιερίας από τον τοπικό Δία, από τον οποίον απέχει 9 βαθμούς και δέκα θέσεις. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι εύκολο, αφού ο Δίας έχει πάρει τους 6 από τους 7 βαθμούς στην έδρα του με δύο νίκες και μία ήττα από τον Πιερικό με 0-1. Ο Οικονόμου θα είναι πιο έτοιμος, αφού την προηγούμενη αγωνιστική ήταν στον πάγκο, αλλά δε χρησιμοποιήθηκε, ενώ απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Κοτζαθανάσης, για μία ακόμη φορά ο τραυματίας Ζαχαράκης, όπως και ο Δημητριάδης, που έχει επιστρέψει με τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο Αλμυρός έχει δύσκολο έργο στο «Αθ. Ραγάζος» κόντρα στον πολύ φορμαρισμένο Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος με συνεχόμενες νίκες ισοβαθμεί με Θησέα και Σέλλανα στη δεύτερη θέση, έχοντας 16 πόντους. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου έχει ακριβώς τους μισούς, συγκομιδή που δεν είναι ικανοποιητική και θέλει τη νίκη, επιδιώκοντας να έχει και την ουσία, αφού σε όλα τα παιχνίδια του κερδίζει τις εντυπώσεις. Θα λείψουν ο τιμωρημένο Ζενούνης και φυσικά ο Κόκκας, που χάνει τη χρονιά.

Ματς έδρας και για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ο οποίος παρά την πολύ καλή εμφάνιση στην Αταλάντη ηττήθηκε με 1-0 από την τοπική ομάδα και έμεινε στην προτελευταία θέση και στους έξι βαθμούς. Τώρα υποδέχεται τον Διγενή Νεοχωρίου, ο οποίος έφερε δύο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα με ισοπαλία στον Αλμυρό και ευρεία εντός έδρας νίκη επί του Δία ίου με 5-1, με συνέπεια να έχει ανεβασμένη ψυχολογία και να βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Γιώργου Αλεξίου, ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.