Με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ ο Βόλος 2004

Μεγάλο παιχνίδι έχει σήμερα στις 3 μ.μ. στο βοηθητικό του ΕΑΚ ο Α.Σ. Βόλος 2004, που θα φιλοξενήσει τον μόνιμο πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ Εθνικής του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ο Βόλος 2004 μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Καστοριάς έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες και στην Εύβοια κι έτσι μοιράζεται την κορυφή μαζί με τα Τρίκαλα και τον ΠΑΟΚ που είναι ο σημερινός αντίπαλος.

Ο ΠΑΟΚ με 9 πρωταθλήματα τα τελευταία 10 χρόνια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού παρά την ανανέωση που επιχειρεί τα τελευταία χρόνια εξακολουθεί να αποτελεί ένα πολύ δυνατό σύνολο με ποιοτικές παίκτριες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι και διεθνείς.

Από την άλλη η ομάδα του ΒΟΛΟΣ 2004 φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στον πρωταθλητή και αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι, αφού και η ομάδα μας, που ενισχύθηκε σημαντικά φέτος, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα είναι έτοιμη για τον αυριανό αγώνα.

Η προπονήτρια της Βολιώτικης ομαδας Έλενα Κουσκούνη επέλεξε για την αποστολή τις παρακάτω παίκτριες: Kaas, Τσιλίκα, Βέτσικα, Γρηγοριάδη, Ιωακειμίδου, Κέκου, Σύρμου, Παπαδοπούλου, Ζήγρα, Νέννε, Γκέκα, Καρακάνα, Νάνου, Κοκμοτού, Αναγνώστου, Κιάρη, Σιέχου, Σαρρηγιάννη, Κατσιγιάννη, Νικοπούλου

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει  στις 15:00 μμ και θα το διαιτητεύσουν οι: Φακής Γεώργιος, Μπουρονίκος Μιλτιάδης και Νάκας Χρήστος της ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Απο τον ΑΣ Βόλος 2004 καλούνται όλοι οι φίλοι της ομάδας, του γυναικείου και ευρύτερα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να βρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτριών.

Η 3η αγωνιστική

ΑΣ Βόλος 2004-ΠΑΟΚ

Τρίκαλα 2011-Αβαντες Χαλκίδας

Άρης Θ.- Καστοριά

ΑΕΛ -Ελπίδες Καρδίτσας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΑΟ Τρίκαλα    (11-0)    6

  1. Βόλος 2004 (8-1) 6

3.ΠΑΟΚ             (5-1)      6

4.Ελπίδες Καρδίτσας      (6-8)      3

5.ΑΕΛ                (0-2)      1

6.Άρης Θ.            (0-3)      1

  1. Καστοριά             (1-6) 0

8.Αβαντες           (0-11)    0

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.