Με τον πρωτοπόρο Πρωτέα εκτός ο Ολυμπιακός Β. ξανά χωρίς Κυριακόπουλο

Δύσκολη αποστολή την Κυριακή (10/2, 17:00) για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία δοκιμάζεται στα Γρεβενά, κόντρα στον τοπικό Πρωτέα για την 15η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Πρωτέας βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μόλις μία ήττα στο τρέχον πρωτάθλημα, με τον στόχο της ανόδου γι’ αυτόν να είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος. Πρόκειται για μία ομάδα που είναι αήττητη στην έδρα της και η οποία αποδίδει πολύ ωραίο μπάσκετ μέχρι στιγμής. Για τον Ολυμπιακό, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι από αυτά που οι ιθύνοντές της έχουν “σημαδέψει” για ένα θετικό αποτέλεσμα και άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πως η προσεχής αναμέτρηση, κόντρα σε έναν τέτοιο αντίπαλο, δε δίνει περιθώρια στους ερυθρόλευκους για υπέρμετρη αισιοδοξία. Γι’ αυτό και θέλουν πάνω απ’ όλα να ευχαριστηθούν τον αγώνα και μέσω αυτού να υπάρξει αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα για το επόμενο, πολύ κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας, κόντρα στους Τιτάνες Παλαμά, στο ΕΑΚ του Βόλου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, μοναδικός απών είναι ο Βασίλης Κυριακόπουλος, ο οποίος απέχει από τις προπονήσεις για εξωαγωνιστικούς λόγους και δεν έπαιξε με τους Ικάρους Τρικάλων την περασμένη αγωνιστική. Κατά τ’ άλλα, οι υπόλοιποι αθλητές του Ολυμπιακού κρίνονται ετοιμοπόλεμοι, με την προετοιμασία τους, ενόψει Κυριακής, να ολοκληρώνεται το Σάββατο. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, πως η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν για τα Γρεβενά την Κυριακή.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

Βικέλας 17.00 Βέροια-Δόξα Λευκάδας Παζώλης-Γκέκας (Καλότσης)

Βλαχάβειο 17.00 Καλαμπάκα-Νικόπολη Πρέβεζας Τσιαπλής-Λυγούρας (Κουσαϊτης)

Μελίκης 17.00 Μελίκη-ΠΑΣ Γιάννινα Βασιλόπουλος-Κόννης (Σαμάλης)

Νέο ΚΓ Ιωαννίνων 17.00 ΑΓΣ Ιωαννίνων-Εύαθλος Κοντογιάννης-Γεωργούλης (Καραδήμας)

Παλαμά 17.00 Τιτάνες-Μαντουλίδης Κατωτικίδης-Παπανικολάου (Μανάσης)

Γρεβενών 17.00 Πρωτέας Γρεβενών-Ολυμπιακός Βόλου Κουκουλεκίδης-Τσάνταλη (Μπαταούλα)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.