Με Τουρέ ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο, εκτός αποστολής η βασική ενδεκάδα

Έτοιμος για την πρώτη παρουσία του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους», είναι ο Γιάγια Τουρέ.

Το πιο λαμπρό όνομα στο ρόστερ της πειραϊκής ομάδας συμπεριλήφθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε μαζί του και τον Ματίας Νάουελ, ο οποίος επίσης αναμένεται να κάνει ντεμπούτο, στο πλαίσιο του ολικού rotation που θα κάνει ο Μαρτίνς, αφού σε μερικές ημέρες ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και κάποιοι από τους «βασικούς» πρέπει να πάρουν ανάσες.

Σε αυτό το πλαίσιο, εκτός έμειναν οι Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Μεριά, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Ποντένσε και Γκερέρο.

Στην αποστολή, εκτός των δύο προαναφερόμενων παικτών, συμπεριλήφθηκαν και οι, Χουτεσιώτης, Σα, Κούτρης, Μιράντα, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Νάτχο, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Βρουσάι, Ξενιτίδης, Φέκκας, Πάρντο, Χασάν και Μάνος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.