Με υψηλό προσκεκλημένο η κλήρωση της ΕΠΣΘ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Γραμμένος.

Παρουσία του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένου έγινε χθες στο Volos Palace με κάθε επισημότητα η κλήρωση των δύο κατηγοριών της ΕΠΣΘ αλλά και του Κυπέλλου για τη σεζόν 2016-17.

Μάλιστα, καλώντας τον στο βήμα ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Λασκαράκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι αυτός θα κερδίζει τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Γραμμένος ευχήθηκε η νέα περίοδος να είναι καλύτερη από πέρσι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και εμφανίστηκε σίγουρος ότι αυτό θα γίνει με μεράκι που διακρίνει τους διοικούντες της ΕΠΣΘ. «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι το πιο αγνό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και πρέπει να αντέξει σε πείσμα όλων», τόνισε ο κ. Γραμμένος. Επίσης εξέφρασε τη χαρά του που η ΕΠΣΘ ήταν από τις πρώτες που συντάχθηκε στον αγώνα να ξεφύγει το ποδόσφαιρο από το τέλμα.

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι εμείς δε θέλουμε να πάμε στην ΕΠΟ για τα δικά μας θέλω, δε θέλουμε να πάμε για τη νομή της εξουσίας. Αγαπάμε πραγματικά το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να υποφέρει και να μην μπορεί να αναπνεύσει. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η επόμενη μέρα θα είναι μία άλλη μέρα με κατεύθυνση προς το καλύτερο. Εμείς θα είμαστε δίπλα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, γιατί απ’ αυτό βγήκαμε κι αυτό υπηρετούμε», συμπλήρωσε ο κ. Γραμμένος, που καταχειροκροτήθηκε…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.