Επισήμως και ο Μαυρογιάννης στη Νίκη Βόλου

Επιστροφή του 32χρονου γκαρντ στην πρώτη του ομάδα

Την επιστροφή του Γιώργου Μαυρογιάννη στις τάξεις της Νίκης Βόλου, μετά την περίοδο 2012-13 ανακοίνωσαν οι «κυανόλευκοι», ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη θέση του πλέι μέικερ.

Ο 32χρονος πλέι μέικερ, ύψους 1,94 μ. προορίζεται προφανώς για τη θέση του βασικού, έχοντας αγωνιστεί την προηγούμενη αγωνιστική στη National League 1 με την ομάδα του Βίκου Ιωαννίνων, και όπως ανέφερε και το «Magnesiasports» το σενάριο της επιστροφής του στον Βόλο για τη Νίκη συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες.

Όπως σημειώνει στα social media η ΔΕ των «κυανόλευκων»: «Ο Γιώργος ξεκίνησε το μπάσκετ στη Νίκη Βόλου, όπου με το ταλέντο του ξεχώρισε, με συνέπεια να αποτελέσει μέλος των Εθνικών Ομάδων Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων και Νέων. Μάλιστα με τις ομάδες παίδων της Νίκης Βόλου είχε παρουσία στους τελικούς Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων με την παρουσία του να ξεχωρίζει.

Σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης και ως έφηβος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων 2010/11. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, κατακτώντας την άνοδο στην Α2 όπου και συνέχισε ως ο βασικός “άσσος” της ομάδας μας, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Συνέχισε να αγωνίζεται στην Α2 με τον Φίλιππο Βέροιας (2013-2014), τον ΟΦΗ (2014-2015) και τα Πεύκα (2015-2016), πριν μετακομίσει στην Καρδίτσα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (2016-2017) και να παραμείνει εκεί άλλα δύο χρόνια στην Α2 (2017-2019). Την σεζόν 2019-2020 αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον οποίο κατακτά επίσης το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, την επόμενη αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με τον Αίολο Τρικάλων και στην συνέχεια αγωνίζεται στον Λεύκιππο Ξάνθης.

Τη σεζόν που μας πέρασε ήταν ο βασικός οργανωτής στην εξαιρετική πορεία του Βίκου Ιωαννίνων με την φανέλα του οποίου μέτρησε 195 πόντους με 21 τρίποντα σε 23 παιχνίδια. Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.