Μεγάλη ένταση με κόκκινες και ξύλο στο Πύρασος-Αγία Αννα 0-1

Φάση από το Πύρασος-Αγία Αννα (πηγή: pyrasos.com)
Διακοπή δέκα λεπτών λόγω σύρραξης μετά το χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων

Ματς μεγάλης ένταση, που σημαδεύτηκε από πέντε κόκκινες (τρεις σε παίκτες που αγωνίζονταν και δύο στον πάγκο), αφού οι ποδοσφαιριστές έφτασαν να παίζουν ξύλο μεταξύ τους, ήταν το ματς στην Αγχίαλο ανάμεσα σε Πύρασο και Αγία Άννα.

Τελικά η φιλοξενούμενη ομάδα πήρε το διπλό με 0-1 με επεισοδιακό τρόπο, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι για την ισοφάριση, μετά το οποίο η κατάσταση εκτραχύνθηκε.

Το μοναδικό γκολ επετεύχθη στο 26ο λεπτό με τον Κορέτα να κερδίζει την μονομαχία με τον Λάμπο και να στέλνει την μπάλα από κοντά στα δίχτυα μετά από σέντρα του Αργύρη.

Στο 41’ για σκληρό μαρκάρισμα από πίσω στο Ροτζέριο ο Στεργιόπουλος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, με την Αγία Άννα να παίζει με δέκα στη συνέχεια, κάτι που την ανάγκασε να είναι σε αμυντικό ρόλο.

Παρόλ’ αυτά ο Πύρασος δεν μπορούσε να σκοράρει με αποκορύφωμα το πέναλτι που κέρδισε στο 76’ ο Καραγιώργος από τον Αργύρη. Ο Ροτζέριο ανέλαβε να το εκτελέσει, ο Φαγέ απέκρουσε, ο Βραζιλιάνος του Πυράσου πήρε το ριμπάουντ, αλλά και πάλι ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας της Αγίας Άννας έσωσε την ομάδα του.

Οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια αμέσως μετά και για δέκα λεπτά το παιχνίδι διεκόπη, με τον Ροτζέριο και τον Ρακή να δέχονται την κόκκινη κάρτα από πλευράς Πυράσου και να αποβάλλονται, ενώ κόκκινη δέχτηκε τόσο ο προπονητής της Αγίας Άννας Δημήτρης Φραγκούλης όσο και ο τερματοφύλακας Αϊντίνι, που ήταν στον πάγκο. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τσίντζα.

ΠΥΡΑΣΟΣ (Σιαμέτης): Τσιλίγκος, Λάμπος, Κατσιγιάννης (62′ Καραγιώργος), Ρακής, Μιχόπουλος, Τσιότρας, Γ. Θεοδωρόπουλος (90’+5′ Φούκης), Μπόλης (46′ Παπαδόπουλος-70′ Γκαραβέλας), Αλαμάνης, Ροτζέριο, Αραπίτσας

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (Φραγκούλης): Φαγέ, Παπαδήμος, Θεοδωρόπουλος, Στεργιόπουλος, Χολέβας, Βέργος, Τσελεπής (66′ Ρόκας), Αργύρης, Παπαδημητρίου, Κόλα (86′ Χειλάς), Κορέτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.