Μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά βόλεϊ υπέρ του ιδρύματος “Άσπρες Πεταλούδες”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το τουρνουά υπέρ του Ιδρύματος “Άσπρες Πεταλούδες”, που συνδιοργάνωσαν οι ομάδες ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, Γ.Σ ΒΟΛΟΥ και συμμετείχε και ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ.

Το κλειστό γήπεδο της Άγριας γέμισε κυριολεκτικά από τα παιδιά των ακαδημιών, που για τέσσερις ώρες έπαιξαν βόλεϊ στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα χωρισμένα σε ομάδες, και από πλήθος κόσμου, που ήρθε να υποστηρίξει την προσπάθεια των συλλόγων και από την προσφορά τους συγκεντρώθηκε απίστευτα μεγάλη ποσότητα τροφίμων, τα οποία και παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του Ιδρύματος.

Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ιδρύματος “Άσπρες Πεταλούδες”, κ. Θανάσης Μπακαλιάνος, ο οποίος στην ομιλία του ευχαρίστησε τα παιδιά,τους γονείς, και τους συλλόγους για την ενίσχυσή τους. Επίσης παρευρέθηκε ομάδα του Ιδρύματος, που έπαιξε βόλεϊ με τα παιδιά των ακαδημιών, γεμίζοντάς τα με χαρά και αγάπη. Τα σωματεία ευχαριστούν όλους τους γονείς και τα παιδιά που αγκάλιασαν την προσπάθεια, τους υπεύθυνους του Ιδρύματος που δέχτηκαν με χαρά την προσφορά τους και την εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ που στήριξε τη διοργάνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.