Μεγαλειώδης ΝΙΚΗ στην Κατερίνη

Με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο η ομάδα του Στ. Ξηροφώτου επικράτησε με 1-3 του Πιερικού

Με μία μεγαλειώδη εμφάνιση και κάνοντας το καλύτερό της πρώτο ημίχρονο, αφού έπαιξε θαυμάσιο ποδόσφαιρο αυτό το διάστημα, η Νίκη επικράτησε του Πιερικού στην Κατερίνη με 1-3, σκορπώντας ενθουσιασμό στον κόσμο της πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι κυανόλευκοι έκαναν την πρώτη τους ευκαιρία γκολ μόλις στο 9’ με τον Παπαγεωργίου, εκμεταλλευόμενοι το ανοιχτό γήπεδο, εκεί όπου είναι τρομερά ικανοί, και το γεγονός ότι ο Πιερικός ξεκίνησε επιθετικά τον αγώνα. Στο 24’ ο δημιουργός του πρώτου γκολ Νικλητσιώτης σκόραρε, απλουστεύοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τη Νίκη, που απάντησε στην πίεση και στη μείωση του σκορ από τον Πιερικό στο 60’ πολύ γρήγορα πάλι με τον Νικλητσιώτη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 στο 63’. Έτσι, στη δεύτερη θητεία του στη Νίκη ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε τα τέσσερα τέρματα, έχοντας πετύχει κι άλλα δύο γκολ στο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό διπλό, καθώς από τη μια κρατά τη Νίκη γερά στο κόλπο της πρώτης θέσης, από την άλλη δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην ομάδα και τον κόσμο ενόψει του υπέρ πάντων αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.