Μεγάλο ντέρμπι με τον Ηλυσιακό για τον Κένταυρο Αγριάς

Τον πρώτο αγώνα του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Β’ Eθνικής χάντμπολ δίνει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς. Αντιμετωπίζει στο γήπεδο των Ιλισίων την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, τον Ηλυσιακό, που έχει 14 βαθμούς χωρίς μάλιστα καμία απώλεια.

Από την άλλη και η μαγνησιώτικη ομάδα έχει κάνει εξαίρετη πορεία  μέχρι τώρα, πέρα μάλιστα του αναμενόμενου, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με ανανεωμένο κατά 50% ρόστερ σε σχέση με πέρυσι, αποτελούμενο κυρίως από νεαρούς αθλητές με μέσο όρο ηλικίας τα 22 έτη.

Το παιχνίδι είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες, γι’ αυτό έχει και τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Τυχόν θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα των Ιλισίων θα την καταστήσει πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Από την άλλη ο Κένταυρος, αν πετύχει την ποθητή νίκη, θα μπει και αυτός γερά στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου. Εξάλλου και το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Βόλο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με την ομάδα του Ηλυσιακού να παίρνει τη νίκη με σκορ 20-22.

Η ομάδα της Αγριάς, που έχει προετοιμαστεί κατάλληλα αυτές τις δύο εβδομάδες (την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό), θα κατέβει στην Αθήνα χωρίς σημαντικές απουσίες, προσδοκώντας στο θετικό αποτέλεσμα. Η μαγνησιώτικη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις στον πρώτο γύρο, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας των αθλητών της επέδειξε ωριμότητα και αγωνιστικότητα σε όλα τα παιχνίδια, κάτι που θέλει να συνεχίσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.