Μεϊκόπουλος στο Ράδιο ΕΝΑ: «Δύο αστερίσκοι στην παραχώρηση του Πανθεσσαλικού»

Περιμένει τους όρους παραχώρησης αλλά και τη χρήση που θα γίνει

Στο Ράδιο Ένα 102,5 και στον Δημήτρη Καρεκλίδη μίλησε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, αναφερόμενος στην παραχώρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου στον Δήμο Βόλου, και τονίζοντας ότι το όλο θέμα διατηρεί δύο σημαντικούς αστερίσκους, που πρέπει να απαντηθούν.

«Καταρχάς στο γενικότερο πλαίσιο το να παραχωρούνται τέτοιου ή άλλου τύπου υποδομές στους Δήμους είναι μία σωστή κίνηση. Αλλά το ζήτημα με το Πανθεσσαλικό έχει δύο αστερίσκους» τόνισε ο κ. Μεϊκόπουλος, αναφερόμενος στα ερωτήματα που πρέπει ν’ απαντηθούν..

Ο« πρώτος είναι ότι πρόκειται για καταρχάς συμφωνία, οπότε δεν πρόκειται ακόμη για ολοκληρωμένη παραχώρηση. Οπότε θα πρέπει να δούμε και τους όρους, γιατί και το 2015 είχε γίνει αντίστοιχη κίνηση από τον Δήμο Βόλου, ωστόσο εντέλει αυτό που έμαθα τότε είναι ότι ο Αχιλλέας Μπέος έκανε πίσω γιατί δεν συμφώνησε με τους ειδικούς όρους, δηλαδή με τα χρήματα που θα απαιτούνταν για την συντήρηση του Πανθεσσαλικού και τον τρόπο χρήσης» ανέφερε ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει ότι στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η υπόθεση και σήμερα, απλά το θέμα έχει πάρει μεγαλύτερη δημοσιότητα γιατί το παίζει (σ.σ. ο δήμαρχος Βόλου) επικοινωνιακά. «Αν δείτε και την ανακοίνωση της ΕΤΑΔ λέει ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη οι όροι της συμφωνίας» τόνισε εξάλλου ο κ. Μεϊκόπουλος.

Ο δεύτερος αστερίσκος αφορά τη χρήση του. «Θα το κάνει φέουδο της μίας και μόνο ομάδας που αυτός από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτός προωθεί, στον ξενόφερτο ΝΠΣ, ή θα δοθεί σε όλα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής, και στα δύο τα ιστορικά και σε όλους τους συλλόγους, γιατί το Πανθεσσαλικό δεν έχει μόνο το ποδόσφαιρο» υπογράμμισε ο κ. Μεϊκόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.