Μένουν Ξηροφώτος-Μπούις, με τη διοίκηση να απαιτεί το 3Χ3

Μετά από συζητήσεις που έγιναν την Κυριακή στα αποδυτήρια της ομάδας έπειτα από το τέλος του αγώνα με τον Γ.Σ. Αλμυρού (άπαντες έφυγαν από το γήπεδο στις 8 το βράδυ) μεταξύ των παραγόντων, των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας της Νίκης Β. και μετά από συνεδρίαση της Δ.Ε. του ποδοσφαιρικού τμήματος το βράδυ της Δευτέρας (27/11) αποφασίστηκε να δοθεί πίστωση χρόνου στο προπονητικό δίδυμο και στους ποδοσφαιριστές για τα επόμενα τρία παιχνίδια με ΑΠΟΚ Βελούχι στις 3 Δεκεμβρίου και Αστέρα Ιτέας στις 17 Δεκεμβρίου στο Πανθεσσαλικό και ενδιάμεσα στις 10 Δεκεμβρίου με τον Διγενή Νεοχωρίου εκτός έδρας.

Η διοίκηση αφουγκράζεται τη δυσαρέσκεια που υπάρχει για την αρνητική εικόνα της ομάδας και τη γενικότερη ανησυχία του κόσμου και απαιτεί από τους παίκτες και τους προπονητές το 3Χ3 και έπειτα οι ιθύνοντες ανάλογα με τα αποτελέσματα θα επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους, βλέποντας πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Ουσιαστικά, αν σε κάποιο ματς υπάρχουν απώλειες, αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα σημάνει την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Οι διοικούντες κάνουν προσπάθεια να κρατηθεί η ενότητα σε όλα τα επίπεδα της ομάδας λόγω της κρισιμότητας των στιγμών και του δεδομένου κακού κλίματος που υπάρχει, ενώ παράλληλα θέλουν να περάσουν προς τα έξω ότι, ανεξαρτήτως της αγωνιστικής πορείας, η χρονιά θα τελειώσει με οικονομική αξιοπιστία και με το ίδιο υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας, που αναμφίβολα είναι κάτι που πιστώνεται στη Δ.Ε., αλλά όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, αυτές οι προσπάθειες περνούν δικαιολογημένα σε δεύτερη μοίρα.

Να σημειωθεί ότι την προσεχή Πέμπτη (30/11) στη Νίκη πιστεύουν σε μία θετική εξέλιξη σε ό,τι αφορά την απόφαση της έφεσης για τον αγώνα με τον Οπούντιο και ευελπιστούν σε μία συγκομιδή 20 βαθμών στο τέλος του πρώτου γύρου, που τελειώνει στις 17 Δεκεμβρίου. Από κει και πέρα θα παρθούν αποφάσεις για την ενίσχυση και το τι πρέπει να γίνει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.