Μετά τη Δ.Ε.Θ. και τις Σέρρες, στην 1η ανάβαση Τσακώνας ο Ο.ΜΑ.Θ.

Στην 1η ανάβαση Τσακώνας θα συμμετάσχει ο Γιάννης Πλάγος του ΟΜΑΘ με Honda Civic Type-R

Συνεχόμενοι είναι οι αγώνες στο πρόγραμμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από το rally Δ.Ε.Θ., που προσμετρήθηκε σε δύο θεσμούς, και τον 3ο αγώνα του Πανσερραϊκού επάθλου Drift & Gp, μεταφερόμαστε στο άλλο άκρο της Ελλάδας και στην 1η ανάβαση Τσακώνας στην Καλαμάτα, όπου και εκεί ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας θα έχει εκπροσώπηση.

Στον 3ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος rally ασφάλτου αλλά και του αντίστοιχου κυπέλλου Βορείου Ελλάδας το rally Δ.Ε.Θ., οι Παύλος Μπαξεβανάκης-Γρηγόρης Κορίνθιος με Honda Civic Type-R κατέκτησαν την τρίτη θέση στην κατηγορία τους αλλά και στην F2, γεγονός που τους ισχυροποιεί βαθμολογικά στο κυνήγι του κυπέλλου ασφάλτου Βορείου Ελλάδας. Άτυχοι στάθηκαν οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης – Αλεξία Τσιτσιγιάννη με Citroen Saxo,  καθώς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα, χάνοντας μία σίγουρη θέση στο βάθρο στην κατηγορία τους.

Στις Σέρρες και στον 3ο αγώνα του Πανσερραϊκού επάθλου Drift & Gp ο Σπύρος Μόσιος με το Custom Lotus 7 Replica δε συνάντησε αντίσταση, κατακτώντας όχι μόνο την πρώτη θέση στην κατηγορία του αλλά και τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην Καλαμάτα, όπου θα διεξαχθεί ο 4ος αγώνας του κυπέλλου αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος, η 1η ανάβαση Τσακώνας, όπου θα συμμετάσχει ο Γιάννης Πλάγος με Honda Civic Type-R.Ο πρωταθλητής ασφάλτου 2018 θα συμμετάσχει στον πρώτο του αγώνα για το 2019 έχοντας ως στόχο μια καλή εμφάνιση.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην Καλαμάτα καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.