Μετά τη Νίκη στον Απόλλωνα Λάρισας ο Κοντοές

Ο Παναγιώτης Κοντοές μετά το πέρασμά του από τη Νίκη στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν που τελείωσε, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λάρισας.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται:  «Παίκτης της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι και επίσημα από την Παρασκευή (03/08) το μεσημέρι ο δυναμικός στόπερ Παναγιώτης Κοντοές. Ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι γεννηθείς στις 20/06/1996 (ύψος 1.87), χρησιμοποιεί και τα δυο του πόδια. Πέρυσι ξεκίνησε από τον Αχαρναϊκό και μετέπειτα συνέχισε στη Νίκη Βόλου. Ο Κοντοές ήταν επτά χρόνια στην ΑΕΚ περνώντας τόσο από την Κ-17 όσο και από την Κ-20 και κατόπιν αγωνίσθηκε σε Παναιγιάλειο και Zemplin Michalovche. Διακρίνεται για τον δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του, όμως είναι και άριστα κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να πετύχουμε μαζί τον στόχο που έχουμε θέσει για φέτος, για μια πολύ καλή πορεία στην Football League».

Επίσης, ο Απόλλωνας απέκτησε τον 21χρονο τερματοφύλακα Αποστόλη Κουτογλίδη  μετά από 13 εμφανίσεις στην Football League, όντας κάτω από τα γκολπόστ της Καλλιθέας, αλλά και τον 21χρονο μέσο, Αλέξανδρο Μπιμάι, που αγωνίστηκε στους Τράχωνες Αθηνών στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2017-18 και στο πρώτο στην Καλλιθέα στην Football League, από την οποία είχε αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Θυμίζουμε ότι με την ομάδα της Λάρισας ανανέωσε ο Γαρυφαλλόπουλος και έλυσε τη συνεργασία του ο Δημολιός, και οι δύο πρώην παίκτες της Νίκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.