Μεταγραφικά σενάρια για πέντε στη Νίκη

Μεταγραφική περίοδο διανύουμε και είναι εύλογο η Νίκη, όπως και οι περισσότερες ομάδες, να κοιτά παίκτες που την ενδιαφέρουν να έρθουν στην ομάδα, για να την ενισχύσουν εκεί που πονάει.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Φίλιππος Σκοπελίτης (φωτό), που έλυσε τη συνεργασία του με την Α.Ε. Καραϊσκάκης και μίλησε με τη Νίκη, αλλά τίποτα ακόμη δεν είναι δεδομένο, με την αισιοδοξία πάντως από την πλευρά της βολιώτικης ομάδας για θετική έκβαση της υπόθεσης να υπάρχει.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Κώστα Κρεββατά, προκειμένου να επιστρέψει. Πάντως, η περίπτωση είναι δύσκολη και γίνεται δυσκολότερη από τη στιγμή που ο πανύψηλος φορ κατέγραψε έστω και ως αλλαγή στα δύο τελευταία ματς της Καλλιθέας τις πρώτες του συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League κόντρα σε ΟΦΗ και Λαμία, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο στο 88’ και το 65’ αντίστοιχα.

Για τη θέση του κλασικού φορ ερευνάται και παρουσιάζει καλές πιθανότητες να ευοδωθεί η περίπτωση του Γιάννη Στεφανίδη (φωτό), που στις 26 Νοεμβρίου έφυγε από την Πύδνα. Είναι 31 ετών και άριστος γνώστης της Γ’ Εθνικής, αφού έχει σ’ αυτήν 129 συμμετοχές με 21 γκολ.

Στην Πύδνα αγωνίζεται και ένας άλλος ποδοσφαιριστής που ρίχνει κλεφτιές ματιές η Νίκη και ο οποίος ξέρει πρόσωπα και πράγματα στο Π. Μαγουλάς. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ιορδανίδη, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους στο περσινό δεύτερο εξάμηνο του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Νίκης, αλλά εδώ οι πιθανότητες δεν είναι με τη βολιώτικη ομάδα.

Τέλος, παίζει δυνατά και το όνομα του Σεραφείμ Παπαϊωάννου (φωτό), του 19χρονου στόπερ της Α.Ε. Διμηνίου, τον οποίον έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου ως δανεικό στους Διμηνιώτες τον Σεπτέμβρη, οπότε οι ερυθρόλευκοι έχουν λόγο για τον παίκτη.

Από κει και πέρα, οι νυν παίκτες της ομάδας ξεκουράζονται μέχρι τη Δευτέρα 26 του μηνός, έχοντας πενθήμερο ρεπό από προχθές, ενώ την Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις, έχοντας ανανεώσει τις δυνάμεις τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.