Μεταγραφικό μπαμ για τον Αλμυρό: Δανεικός από την ΑΕΛ ο Χαλάτσης

Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη για τον ΓΣ Αλμυρού, με τον Ζήση Ντελόπουλο να συνεχίζει να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας.

Ο λόγος για τον 19χρονο μέσο Αλέξανδρο Χαλάτση, που ανήκει στο δυναμικό της ΑΕ Λάρισας τα τελευταία χρόνια, η οποία τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2018 από τον Δωτιέα Αγιάς. Με προσωπικές κινήσεις του Ζήση Ντελόπουλου που έχει διοικητικές σχέσεις με την ΑΕΛ όπως είναι γνωστό, ο παίκτης θα ενταχθεί στον ΓΣ Αλμυρού ως δανεικός για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, δίνοντας έτσι περισσότερες λύσεις για το κέντρο στον προπονητή της ομάδας, Αλέξανδρο Κούρτογλου.

Όσον αφορά τα καθαρά αγωνιστικά, το σύνολο του Αλμυρού ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΑΟ Ποταμιάς, με τον Αλέξανδρο Κούρτογλου να περιμένει την επιστροφή του Ηλιόπουλου που έγινε αναγκαστική αλλαγή την περασμένη αγωνιστική, ενώ εκτός δράσης λόγω καρτών να κρατήσει τον Αλέξανδρο Λέτσο.

Όσον αφορά τον τίτλο του φαβορί για την αναμέτρηση της Κυριακής; Το τεχνικό επιτελείο του ΓΣ Αλμυρού τον απορρίπτει, αφού βλέπει τον ΑΟ Ποταμιάς να είναι μεν χαμηλά στη βαθμολογία και να έχει χάσει τον στόχο της παραμονής αλλά και να παλεύει όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.