Μετούσι: Πήγα στη Νίκη, γιατί είμαι έτοιμος για πρωταθλητισμό

????????????????????????????????????

Πέρσι στην πρώτη του χρονιά σε εθνική κατηγορία και συγκεκριμένα στη Γ’ Εθνική ο Έρβιστ Μετούσι, το νέο απόκτημα της Νίκης Βόλου, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα του Α.Ο. Σελλάνων, με τον Αλβανό δεξιό μπακ να καταγραφεί 20 συμμετοχές και ένα γκολ, το οποίο σκόραρε στον αγώνα με τη Νίκη (1-2) στο Προάστιο της Καρδίτσας. Μάλιστα ήταν βασικός και αναντικατάστατος και έγινε αλλαγή μόλις μία φορά στο ματς με τη Νίκη.

Ο 27χρονος παίκτης μίλησε στο Magnesiasports και δήλωσε έτοιμος για πρωταθλητισμό, ενώ τόνισε ότι ο λόγος που έπαιξε για πρώτη φορά φέτος στη Γ’ Εθνική είναι ότι προτιμούσε για επαγγελματικούς λόγους να αγωνίζεται σε ομάδες της Α’ ΕΠΣΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μετούσι στο Magnesiasports:

Έρβιστ, θεωρείς ότι τα δύο ματς με τη Νίκη αποτέλεσαν για σένα το «διαβατήριο» για τη μεταγραφή σου;

«Δε νομίζω ότι σχημάτισαν άποψη μόνο απ’ αυτά τα δύο ματς οι άνθρωποι της Νίκης, αλλά έχουν δει κι άλλα παιχνίδια. Σίγουρα όμως έπαιξε ρόλο και η εμφάνισή μου στους μεταξύ μας αγώνες».

Θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως ένα πολύ επιθετικό μπακ που ανεβαίνει συνεχώς, όπως σε είδαμε και φέτος;

«Ναι, αυτό είναι το στυλ μου και πάντα έτσι έπαιζα. Βέβαια το πώς θα αγωνιστώ είναι ανάλογο και με το τι ζητάει ο προπονητής. Στα Σέλλανα είχα και λίγο ελεύθερο ρόλο, γιατί ήταν μία ομάδα που δεν είχε τη μεγάλη πίεση».

Το φλερτ με τη Νίκη πότε ξεκίνησε;

«Με είχαν πλησιάσει, είναι η αλήθεια, και τον Ιανουάριο οι άνθρωποι της Νίκης, απλώς δεν μπορούσα τότε να φύγω».

Πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος για πρωταθλητισμό στη Γ’ Εθνική;

«Σίγουρα είμαι, γι’ αυτό και πήγα στη Νίκη».

Ο λόγος που δεν είχες παίξει στη Γ’ Εθνική μέχρι την περσινή σεζόν ποιος ήταν;

«Δεν ήθελα να παίξω σε μία ομάδα Γ’ Εθνικής, γιατί εργαζόμουν και δεν ήθελα να παρατήσω τη δουλειά μου, καθώς το ποδόσφαιρο δε θα μπορούσε να μου δώσει τα χρήματα που ήθελα. Έτσι προτιμούσα μετά την Κ20 της Αναγέννησης Καρδίτσας να παίζω σε ομάδες της Α’ Τοπικής της Καρδίτσας και να δουλεύω ταυτόχρονα. Μπορούσα να παίξω κι αλλού εκτός Καρδίτσας, αλλά δε με συνέφερε, γιατί έμενα μόνος μου και δεν είχα κάποια βοήθεια από αλλού. Δεν έδωσα τόσο βάση στο ποδόσφαιρο στην αρχή λόγω οικονομικών δυσκολιών. Πλέον, έχω κάνει μία προσπάθεια να ασχοληθώ μόνο με το ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι θα το πετύχω και πως όλα θα πάνε καλά».

Μίλησέ μου και για τον πρόεδρο, τον Νίκο Ιμεράι και για το πώς σε προσέγγισε…

«Μου εξηγήθηκε με ωραίο τρόπο, μου είπε ότι θα πάμε για πρωταθλητισμό και πως όλα θα είναι καλά στην ομάδα».

Έρχεσαι να παίξεις βασικός στη Νίκη;

«Αυτό δεν το ξέρω. Δεν μπορώ να πηγαίνω σε μία ομάδα και να λέω ότι ήρθα, για να παίξω βασικός. Θα διεκδικήσω μία θέση στην ενδεκάδα, αλλά δεν θα είμαι μόνος μου. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω βασικός, αλλά αυτό θα φανεί. Δεν το έχω πει ποτέ σε καμία ομάδα ότι θα πάω, για να παίξω βασικός».

Χρ. Θαν.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.