Μία ακόμη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου στην Καβάλα

Εκτός λόγω καρτών ο Στ. Πόζογλου στο παιχνίδι με την Καβάλα

Η νίκη επί του Αιγάλεω είχε αντίκρισμα στο παιχνίδι με τον ΠΟ Τριγλίας για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη για να αισθάνεται άνετα η κάθε ομάδα. Έτσι και οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν ότι θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια σε εντατικούς ρυθμούς για να παραμείνουν ψηλά στην βαθμολογική κατάταξη, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής εκτός έδρας, με αντίπαλο την Καβάλα.

Εξάλλου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον ΠΟ Τριγλίας την περασμένη Κυριακή, ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωνε: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Από την Τρίγλια θα μπορούσαμε να χάσουμε. Θα πηγαίναμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς στην Καβάλα. Το ίδιο θα πάμε να κάνουμε και τώρα, απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Καβάλα, που έχει και αυτή υψηλούς στόχους. Από εκεί και πέρα θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν προπόνηση και πρόγραμμα αποκατάστασης ήδη από χθες Δευτέρα, ενώ η Τρίτη ήταν ημέρα ρεπό. Έτσι επιστρέφουν στις προπονήσεις και αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καβάλα αύριο Τετάρτη. Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί είτε στον Άγιο Γεώργιο ή σε περίπτωση κακοκαιρίας και πάλι στο γήπεδο του Σαρακηνού.

Εντάσσεται και ο Μητρόπουλος
Η τελευταία μεταγραφική προσθήκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Παύλος Μητρόπουλος, βρίσκεται ήδη στην πόλη και από αύριο αναμένεται να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, έστω και αν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες από τον Ιανουάριο και μετά. Στις προπονήσεις άλλωστε συμμετέχει ήδη ο Αργεντίνος Ναβαλόν από την περασμένη Πέμπτη, ενώ στόχος είναι να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι μεταγραφικές κινήσεις ώστε οι παίκτες να ενταχθούν στο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» την αμέσως επόμενη στιγμή.

«Κίτρινος» πυρετός…
Μία σημαντική απουσία θα έχει ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στην Καβάλα, καθώς σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα ο Στέλιος Πόζογλου θα εκτίσει την ποινή που έχει λόγω καρτών την ερχόμενη Κυριακή.
Οι κάρτες που έχουν μαζευτεί πάντως είναι αρκετές. Φαζός και Λάσκαρης θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο (έχουν τέσσερις και έξι αντίστοιχα), ενώ τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε και ο Γιδόπουλος την περασμένη Κυριακή απέναντι στην Τρίγλια. Στο όριο είναι ο Ράντι με τρεις, ενώ δύο έχουν Βοσνακίδης, Κόλα και Ρόκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.