Μητρώο ΓΓΑ: Νέες εγγραφές σωματείων εντός Σεπτεμβρίου

65 σύλλογοι από Μαγνησία και Σποράδες

Πέντε ακόμη σωματεία ανανέωσαν τα στοιχεία τους για το 2022 στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ εντός του πρώτου πενθήμερου του τρέχοντος Σεπτεμβρίου, με την ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού να δίνει παράταση μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία για την εγγραφή-επανεγγραφή, αλλά και τις ποδοσφαιρικές Αρχές να διαφωνούν για την αναγκαιότητα της διαδικασίας προκειμένου οι ομάδες να πάρουν μέρος σε πρωταθλήματα.

Συγκεκριμένα, εντός Σεπτεμβρίου έχουν εγγραφεί-επανεγγραφεί οι Τιτάνες Αλμυρού (καλαθοσφαίριση-ζατρίκιο σκάκι), Άθλος Αλμυρού (ποδόσφαιρο), ΝΟΒΑ (καλλιτεχνική κολύμβηση- κολύμβηση- καταδύσεις- κωπηλασία- κανόε καγιάκ- όρθο κανόε σανίδας), Βόλος 2004 (ποδόσφαιρο) και Ελευθεριακός (πετοσφαίριση- ποδόσφαιρο- καλαθοσφαίριση).

Συνολικά πάντως, λίγα περισσότερα από τα μισά είναι τα σωματεία που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων από Μαγνησία και Σποράδες και έχουν προχωρήσει στην ανανέωση των στοιχείων τους το 2022. Συγκεκριμένα, από τα 102 εγγεγραμμένα τα 65 έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο τις επόμενες ημέρες με την ολοκλήρωση των ελέγχων αναμένεται να υπάρξουν και άλλες ανανεώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.