Μνημόσυνο και επίσκεψη στο γηροκομείο από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία πληροφορεί ότι στο πλαίσιο εορτασμού των 80 χρόνων του συλλόγου, που συμπληρώνονται φέτος, θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου μνημόσυνο για τους θανόντες αθλητές, παράγοντες, προπονητές και φιλάθλους αλλά και επίσκεψη την ίδια μέρα στο Γηροκομείο του Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου, η συσταθείσα Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε όπως τελέσει αρχιερατικό μνημόσυνο των θανόντων αθλητών, παραγόντων, προπονητών και φιλάθλων την Κυριακή 9 Απριλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου μετά τη Θεία Λειτουργία.

Την ίδια ημέρα και στις 11.00 αντιπροσωπεία της ΟΕ και μελών του Δ/κου Συμβουλίου του ερασιτέχνη θα επισκεφτούν το Γηροκομείο Βόλου, όπου θα μοιράσουν ρουχισμό και τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας, όπως συνδράμουν, προκειμένου και οι δυο εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία.

Όσοι γνωρίζουν παλιούς αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους που δε βρίσκονται εν ζωή και όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν ρουχισμό η τρόφιμα μακράς διάρκειας να επικοινωνούν με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νικόλαο Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6979002709.

Η συμβολή σας κρίνεται απαραίτητη, ώστε να αποφευχθούν οι παραλείψεις και να μνημονευθούν όλοι αυτοί που με τον έναν η άλλο τρόπο υπηρέτησαν τον Ολυμπιακό Βόλου διαχρονικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.