Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Γαβριηλίδη, εκτός ο Κάσσος

O Γαβριηλίδης έκανε κυρίως σήμερα Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα
Ενόψει του ματς με την ΑΕΛ εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο

Όπως είχε προαναγγείλει και στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Μακεδονικό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, σήμερα Τετάρτη (17/4) θα είχε την πρώτη εικόνα για την κατάσταση του Βασίλη Γαβριηλίδη, ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ είχε γίνει αλλαγή στην αλλαγή λόγω τραβήγματος στον δικέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής με τον Μακεδονικό.

Ο έμπειρος μέσος έκανε ατομικό πρόγραμμα και μπήκε μόνο σε ένα κομμάτι της προπόνησης και οι πιθανότητες συμμετοχής του στο σαββατιάτικο ματς με την ΑΕΛ εκτός έδρας είναι μοιρασμένες.

Από την άλλη ο Πασχάλης Κάσσος θα χρειαστεί να κάνει μαγνητική, έχοντας να αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό στη φτέρνα και θεωρείται από την τεχνική ηγεσία ότι είναι σχεδόν αδύνατο να δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τους «βυσσινί».

Τέλος, όπως είναι γνωστό, ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης, που τραυματίστηκε στην κλείδα στο ματς με τον Μακεδονικό στη φάση που κερδίζει το πέναλτι, καλείται να αποφασίσει τις επόμενες μέρες ποιον δρόμο θα ακολουθήσει, καθώς υπάρχουν ιατρικές εισηγήσεις και για χειρουργείο αλλά και για συντηρητική αντιμετώπιση με ενδυνάμωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.