Μουρτζίνος: Παρόλο τον καύσωνα, θα ανεβάσουμε κι εμείς το θερμόμετρο

Μίλησε στο Ράδιο Ένα ο ο γενικός γραμματέας της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου

Για τη σημερινή εκδήλωση του Ολυμπιακού Βόλου στο κέντρο Φίλια Γη μίλησε στο Ράδιο Ένα 102.5 και την εκπομπή του Γιώργου Καρεκλίδη ο γενικός γραμματέας της διοίκησης των ερυθρολεύκων, Δημήτρης Μουρτζίνος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην «πρώτη» της ομάδας την προσεχή Δευτέρα, επισημαίνοντας ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση για το πώς πρέπει να συμπεριφερθούν οι φίλαθλοι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε ξεκινήσει από πολύ νωρίς φέτος την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και τα αποτελέσματα έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται και στον μεταγραφικό τομέα και στον οργανωτικό. Ήρθε και ο κ. Κικίλιας από την Αγγλία και αναλαμβάνει τη διεύθυνση των γραφείων μας. Κάνουμε εκδηλώσεις απανωτές και σήμερα έχουμε άλλη μία γιορτή, πριν την «πρώτη» συγκέντρωση της Δευτέρας.

Σήμερα γιορτάζουμε. Παρόλο τον καύσωνα των ημερών, σήμερα θα ανεβάσουμε κι εμείς λίγο το … θερμόμετρο. Οι γιορτές είναι μέσα στο καινούριο πνεύμα που προσπαθούμε να εμπεδώσουμε στην ομάδα μας, τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο κέντρο Φίλια Γη θα παρουσιάσουμε τους νέους παίκτες, τις εμφανίσεις της ομάδας μας και τον μεγάλο μας χορηγό. Όλο το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί από την ορχήστρα του Μανώλη Κονταρού. Χρειάζεται και η διασκέδαση, γιατί περνάμε δύσκολες καταστάσεις. Θέλουμε να δείξουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι  Ολυμπιακός Βόλου ήταν, είναι και θα παραμείνει μία μεγάλη ομάδα, ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας της πόλης μας. Η είσοδος είναι μόνο 10 ευρώ. Τη συμπιέσαμε όσο μπορούσαμε. Πάντα κάνουμε εκπλήξεις και ίσως να υπάρχει και κάποια έκπληξη».

Για το θέμα της πρώτης συγκέντρωσης και της μη παραχώρησης του ΕΑΚ:

«Εκεί υπάρχει θέμα. Ενώ είχαμε αρχικά έγγραφη συγκατάθεση του Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του ΕΑΚ “Τάκης Συνετόπουλος”-τονίζω το όνομα του σταδίου-, πήραμε ξαφνικά μία επιστολή ανάκλησης της αδείας λόγω τεχνικών έργων. Εμείς δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τα τεχνικά έργα, αλλά οι καιροί είναι πονηροί και τέτοιες δικαιολογίες μας πονηρεύουν κι εμάς. Τώρα δεν υπάρχει κάποιο τεχνικό έργο, αλλά μπορεί να υπάρξει ξαφνικά τη Δευτέρα. Μπορεί να μπουν μπουλντόζες, να γεμίσει το στάδιο τεχνικούς. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση θα εκδώσει ανακοίνωση για τους φιλάθλους τι πρέπει να κάνουν τη Δευτέρα και πώς θα κινηθούμε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.