«Μπαρτζώκα, στο μέλλον μπορείς να πάρεις κάποια Ευρωλίγκα, μη ζηλεύεις»

Τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο τρίτο ματς της σειράς των τελικών της Basket League, έφεραν την απάντηση του Εργκίν Αταμάν.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία στο flash interview προσθέτοντας ότι δεν θα δώσει συνέχεια, για να μη γίνει «γραφικός σαν τους άλλους που γκρινιάζουν για τη διαιτησία» και ο Τούρκος δεν το άφησε ασχολίαστο.

«Σήμερα παίξαμε μπάσκετ. Είμαστε η καλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη και το δείξαμε σε όλη τη σεζόν. Παρακαλώ αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ. Το είπα όχι μόνο μετά το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά μετά και το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Είναι μπάσκετ, όχι NFL. Μου είπαν «έχεις δίκιο». Ο καλύτερος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, που έχει 5-6 βολές μέσο όρο, δεν είχε βολές στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα.

Αν μας αφήσουν να παίξουμε μπάσκετ την Τετάρτη, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα συγχαρούμε τον αντίπαλο», δήλωσε αρχικά ο Αταμάν και συνέχισε ως εξής: «Άκουσα ότι ο φίλος μου ο Μπαρτζώκας μίλησε πάλι για μένα. Φίλε μου, σταμάτα να μιλάς για μένα. Ο καθένας να κάνει τη δουλειά του. Στο μέλλον μπορείς να πάρεις κάποια Ευρωλίγκα, δεν χρειάζεται να ζηλεύεις. Ξέρω ότι είναι κάτι που θέλει. Στο προηγούμενο παιχνίδι πάλι είπε για μένα. Κάνε τη δουλειά σου, μην αναφέρεσαι στο όνομά μου στη συνέντευξη Τύπου», επεσήμανε ο Τούρκος προπονητής.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, προσθέτοντας ότι δεν θα γίνει γραφικός, όπως άλλοι που γκρινιάζουν για τα σφυρίγματα.

«Αφήσαμε πάρα πολλά αριστερά ντράιβ του Ναν και του Σλούκα και πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι. Βέβαια, επηρέασε τον τρόπο που παίξαμε αμυντικά ο τρόπος που σφύριξαν οι διαιτητές από την αρχή. Ο Παναθηναϊκός είχε 10 βολές παραπάνω σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εγώ δεν θα είμαι ο κλασικός γραφικός, όπως κάνουν οι άλλοι που γκρινιάζουν για τη διαιτησία. Θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι σε καταστάσεις, όπως αυτές στο παιχνίδι της Τετάρτης στο γήπεδό μας», είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.