Μπέος: Όλες οι χούντες έχουν ημερομηνία λήξης

Επίθεση κατά του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου
Ο Αχιλλέας Μπέος εξαπέλυσε νέα «επίθεση» κατά του Σταύρου Μάνταλου, αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, τονίζοντας πως «όλες οι χούντες, ακόμη και οι πιο στυγνές, έχουν ημερομηνία λήξης».
Θυμίζουμε πως ο ΝΠΣ Βόλος έχει ζητήσει τον ορισμό ξένου διαιτητή, στον επερχόμενο αγώνα του με την Κηφισιά για τη 2η αγωνιστική των play out.
Αναλυτικά η δήλωσή του κ. Μπέου: «Ας ξεκινήσουμε με την ιστορική παραδοχή ότι όλες οι χούντες, ακόμη και οι πιο στυγνές, έχουν ημερομηνία λήξης. Και ευτυχώς, όπως όλα δείχνουν, αυτή που στραγγαλίζει τη διαιτησία και το ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλαδή η διαιτητική χούντα του Μάνταλου και όσων τον στηρίζουν από το παρασκήνιο, τελειώνει σύντομα.

Εν όψει λοιπόν της επανέναρξης των playout και των εναπομεινάντων παιχνιδιών απευθύνομαι σε αυτούς που με τα σφυρίγματά τους θα κρίνουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος και θα καθορίσουν την τύχη κάθε ομάδας, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούν ευσυνείδητα στο καθήκον που τους ανατέθηκε, αποδίδοντας δικαιοσύνη μέσα στο γήπεδο και επιτρέποντας σε κάθε ομάδα να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.