Μπέος σε διαιτητές: Κάντε αποχή διαρκείας, για να έρθουν ξένοι σε όλα τα ματς

Οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας 1 την Παρασκευή (13/12) ανακοίνωσαν αποχή από τα ματς της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πρότεινε στους διαιτητές να προχωρήσουν σε αποχή διαρκείας, προκειμένου όλα τα ματς να τα διαιτητεύσουν ξένοι διαιτητές.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Με αφορμή την μακροσκελέστατη επιστολή του Συνδικαλιστικού οργάνου των Ελλήνων Διαιτητών, εμπνευστή της οποίας είναι κ. Σιδηρόπουλος, με την οποία γνωστοποιούν την απόφασή τους να απέχουν από την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, έχω να κάνω την εξής δήλωση – πρόταση.

Για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα ήταν προτιμότερο να προχωρήσετε σε αποχή διαρκείας, μήπως και αρχίζουν να διαιτητεύουν ξένοι διαιτητές σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος, ώστε να σφυρίζουν τα αυτονόητα χωρίς σκοπιμότητες, κάτι που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν συμβαίνει με αρκετούς Ελληνες διαιτητές».

Υ.Γ: Εξ αρχής, με επίσημες δηλώσεις μου ήμουν αντίθετος με την έλευση ξένων διαιτητών στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πλην όμως, όλοι εσείς που υπογράφετε την επιστολή αποχής, θεωρείτε ότι οι διαιτησίες του Βάτσιου στο ματς Λάρισα – Βόλος (του γνωστού Βάτσιου που στο παρελθόν έδωσε πέναλτι δύο μέτρα έξω από την περιοχή), των Μανούχου – Σιδηρόπουλου (VAR) στον αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός, καθώς και του «φρούτου» με το επώνυμο Τσαμούρη στον αγώνα Λαμία – Βόλος, ήταν αντικειμενικές και αλάνθαστες ώστε να μην χρήζουν κριτικής; Εκτός αν νομίζετε ότι μπορείτε να σφυρίζετε ότι θέλετε ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος – συμφέροντα και να παραμένετε στο απυρόβλητο».