Μπλατσέρης: «Mικρή η Γ’ Εθνική για τον Ολυμπιακό Βόλου»!

Έτοιμος πάντως να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πάρει την άνοδο και ο Ατρόμητος Παλαμά

Μπορεί να έμεινε από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο ο Γιώργος Μπλατσέρης έκανε φίλους στον Ολυμπιακό Βόλου και μάλιστα παθιασμένους υποστηρικτές του, αφού οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες και ο ενθουσιασμός του μέσα στον αγωνιστικό χώρο κέρδισαν αρκετό κόσμο. Ο ίδιος μιλώντας ως παίκτης του Ατρόμητου Παλαμά πλέον, στο «Magnesiasports» εύχεται και η νυν ομάδα του αλλά και η πρώην να πετύχουν τον στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική, με το πρώτο παιχνίδι βέβαια να είναι μεταξύ τους…!

«Πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό Βόλου για την κατάκτηση του νταμπλ στην ΕΠΣΘ, καθώς το άξιζε και το έκανε πράξη» σημειώνει ο πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων», ευχόμενος από εκεί και πέρα να γίνει ένα καλό παιχνίδι με τον Ατρόμητο Παλαμά και ο καλύτερος ας κερδίσει.

«Και οι δύο ομάδες προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Η άποψή μου για τον Ολυμπιακό Βόλου πάντως είναι ότι θα πρέπει ν’ ανέβει κατηγορία, όπως και δήποτε! Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοιες ιστορικές ομάδες, με τόσο παθιασμένο κόσμο. Ακόμη και η Γ Εθνική είναι μικρή κατηγορία γι’ αυτόν τον σύλλογο…» επισημαίνει ο παίκτης που αποτέλεσε από την αρχή της χρονιάς το… πουλέν αρκετών οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου.

Όμως και ο Ατρόμητος Παλαμά να πάρει την άνοδο θέλει, και ο Γιώργος Μπλατσέρης δεν κάνει εκπτώσεις… «Όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου, έτσι κι εμείς θα παλέψουμε να βγούμε στη Γ’ Εθνική και θα δώσω το 1000% για την ομάδα μου» σημειώνει, οπότε μην περιμένει κανείς κάτι λιγότερο σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του νομού Καρδίτσας από την πλευρά του συγκεκριμένου παίκτη!

«Πιστεύω πάντως ότι θα είμαστε από τις ομάδες που θα βγούμε Γ’ Εθνική» καταλήγει και ετοιμάζεται κι αυτός για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ, την Κυριακή 12 Μαΐου!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.