Μπορεί να δώσει μόλις ένα ματς εντός έδρας στα μπαράζ ο Ολυμπιακός Βόλου

Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο περί μη συμμετοχής των ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης και Α.Σ. Νεοχωρίου

Πιθανή είναι η περίπτωση ο Ολυμπιακός Βόλου στα μπαράζ ανόδου από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ’ Εθνική να δώσει μόλις ένα ματς στην έδρα του και να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στις 26 Μαΐου αντί για τις 8 Ιουνίου.

Ο λόγος είναι πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι πρωταθλήτριες Κοζάνης και Γρεβενών ΠΑΟ Κοίλων και Α.Σ. Νεοχωρίου να μη λάβουν μέρος στους αγώνες και ο Ολυμπιακός Βόλου να πάρει στα χαρτιά τα δύο ματς, που είναι, βάσει κλήρωσης, τα τελευταία χρονικά στην 6η και 7η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει και το ρεπό του την 5η αγωνιστική, επομένως, έχοντας ξεκινήσει στις 12 Μαΐου, θα δώσει -στην περίπτωση που ισχύσει το παραπάνω υπαρκτό σενάριο- μέσα σε δύο εβδομάδες (σ.σ. έως τις 26/4) τέσσερα παιχνίδια, τα οποία θα καθορίσουν αν θ’ αλλάξει κατηγορία.

Τα τρία από αυτά είναι εκτός έδρας με τις θεωρητικά δύσκολες ομάδες της Καρδίτσας, της Λάρισας και των Τρικάλων την 1η, την 3η και την 4η αγωνιστική αντίστοιχα, ενώ  το μοναδικό παιχνίδι που θα δώσει ως γηπεδούχος θα είναι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην επίσης πολύ ανταγωνιστική πρωταθλήτρια Φθιώτιδας, Μαλεσίνα, στις 15 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη.

Την επόμενη βδομάδα θα γίνει γνωστό αν ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης και Α.Σ. Νεοχωρίου Γρεβενών θα συμμετάσχουν στα μπαράζ, με τις ομάδες αυτές, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, να σκέφτονται σοβαρά να μην κατέβουν στα παιχνίδια. Αυτό θα ευνοήσει κυρίως τις ομάδες που έχουν να τις αντιμετωπίσουν εκτός έδρας, καθώς και θα πάρουν ξεκούραστο τρίποντο και θα γλιτώσουν και τα ταξίδια, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δεδομένα ο πιο άτυχος της κλήρωσης.

Θυμίζουμε το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων του Βόλου:

1η αγωνιστική (12/5)
Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Καρδίτσας-Ολυμπιακός Β.

2η αγωνιστική (15/5)
Ολυμπιακός Β.-Μαλεσίνα

3η αγωνιστική (19/5)
Ανθούπολη- Ολυμπιακός Β.

4η αγωνιστική (26/5)
Πρωταθλήτρια ΕΠΣ Τρικάλων- Ολυμπιακός Β.

5η αγωνιστική (29/5)
Ρεπό

6η αγωνιστική (2/6)
Ολυμπιακός Β.- ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης

7η αγωνιστική (8/6)
Ολυμπιακός Β.-Α.Σ. Νεοχωρίου Γρεβενών.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.