Μπράτσος: “Ο Μπέος είναι ζεστός και οικείος και όχι αυτό που περνά στον κόσμο”

Για το διαζύγιο με τον ΝΠΣ Βόλος και τη σχέση του με τον Αχιλλέα Μπέο μίλησε μεταξύ άλλων στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Κώστας Μπράτσος.

Για το αν δεν βγήκαν φέτος οι μεταγραφικές επιλογές και ο ΝΠΣ Βόλος δεν πάει καλά: «Στην ομάδα ήμουν για τέσσερις αγωνιστικές περιόδους. Η φετινή δεν έχει τελειώσει, είμαστε στο 1/3 του πρωταθλήματος και η σεζόν θα κριθεί στα πλέι άουτ. Εγιναν γενναίες αλλαγές στην ομάδα και στο τέλος θα δούμε αν ήταν πετυχημένη ή όχι η χρονιά. Εύχομαι το καλύτερο στην ομάδα.

Δεν μου αρέσει να στέκομαι τι έγινε στο παρελθόν, ο προπονητής έχει αλλάξει και δεν εξυπηρετεί κάτι και γι’ αυτό δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Πάντα σε μια ομάδα επικρατεί το καλό της. Οπότε τον εαυτό μας τον βάζουμε σε δεύτερη μοίρα. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτά που έζησα στην ομάδα και για τον Αχιλλέα Μπέο. Έφυγα γεμάτος ποδοσφαιρικά. Κρατάω μόνο τα θετικά. Όλοι βάλαμε το καλό της ομάδας πάνω από το ατομικό συμφέρον».

Για το αν πήγε μόνος του στον πρόεδρο και είπε ότι αν είναι αυτός το πρόβλημα ή αν πήγε ο Αχιλλέας Μπέος και του είπε ότι ψάχνει ένα ηλεκτροσόκ για την ομάδα: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι έγινε ακριβώς με τον κ. Μπέο, αλλά σίγουρα πιο κοντά είναι το δεύτερο. Αυτό που ήθελα να τονίσω ότι η συνεργασία που έχει ο ίδιος με τους προπονητές έχει μία πιο ιδιαίτερη σχέση και δεν λειτουργεί ως πρόεδρος. Κουβεντιάζει μαζί σου και δεν είναι αυτό που περνά έξω στον κόσμο, είναι ζεστός και οικείος στους προπονητές. Όχι μόνο ξέρει ποδόσφαιρο, αλλά και πώς να διαχειρίζεται τους ανθρώπους της ομάδας και να παίρνει απ’ όλους το 100%, είτε είναι παίκτες, προπονητές είτε συνεργάτες του”.

Για την αντίθετη πορεία του Βόλου σε σχέση με πέρσι, που ξεκίνησε πολύ δυνατά: “Αν κρίνουμε βαθμολογικά, η φετινή συγκομιδή δεν ήταν η ίδια με τις προηγούμενες χρονιές, όμως η αγωνιστική εικόνα δεν ήταν κακή. Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και από τα πράγματα που έβγαζαν. Με δύο αποτελέσματα θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, απλώς κάποια λάθη μας το στέρησαν. Βάσει στατιστικών δεδομένων, η ομάδα έπρεπε να βρίσκεται πιο ψηλά. Πιστεύω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα στο μέλλον. Πολλές φορές σκοράραμε σε ματς που δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Για παράδειγμα με τον Άρη δύο φορές τον κέρδισα, ενώ ήταν καλύτερος στο γήπεδο. Ωστόσο, φέτος πρώτη φορά ο Βόλος έδειχνε καλύτερος μέσα στο γήπεδο και να μην κερδίζει».

Για τον Άρη: «Αν πρέπει να συγκρίνω τον Άρη, ήταν πολύ καλύτερος από τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους».

Για τον Φεράρι: «Τον είχα σε πολλά παιχνίδια και ως πρώτος προπονητής στον Βόλο. Και εμένα μου είχε τύχει να είναι τραυματίας και να έχει έναν αστράγαλο διπλάσιο από τον άλλο και με πίεζε να παίξει. Εγώ ήμουν σίγουρος για το τι παίκτης είναι και τι μπορεί να μου προσφέρει και τελικά παρά τον τραυματισμό του τον χρησιμοποίησα και μάλιστα ήταν από τους καλύτερους στην αναμέτρηση. Αλλά ήταν ρίσκο η επιλογή να τον βάλω να αγωνιστεί γιατί θα μπορούσε να γίνει χειρότερα».

Για τη μάχη της κορυφής: «Για μένα το φετινό Πρωτάθλημα είναι πολύ καλύτερο από το περσινό απ’ όλες τις απόψεις. Για τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο θα έλεγα η κάθε μία έχει την ταυτότητά της και διαφορετικό στυλ παιχνιδιού κι αυτό το κάνει πιο ελκυστικό το ποδόσφαιρο. Όλοι μιλούν για τους Έλληνες προπονητές και αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι πρέπει να δώσουμε εμπιστοσύνη στους Έλληνες τεχνικούς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.