MVP ο Γενηδουνιάς στο Ελλάδα – Μαυροβούνιο: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα, το δείξαμε και προχωράμε»

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της Εθνικής πόλο στον προημιτελικό με το Μαυροβούνιο, οδηγώντας τη γαλανόλευκη στην πρόκριση στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς σημείωσε τα πέντε από τα δέκα γκολ της Εθνικής πόλο και αναδείχθηκε MVP του πρώτου προημιτελικού.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας πολίστας δήλωσε: «Είμαστε η καλύτερη ομάδα, το δείξαμε και προχωράμε. Συγχαρητήρια και στο Μαυροβούνιο, είναι πολύ δυνατή ομάδα.

Η άμυνά μας στο τέλος λειτούργησε και αυτό που καθόρισε το παιχνίδι ήταν η υπομονή μας στην επίθεση. Δεν έχει σημασία που δεν έβαλα εγώ το νικητήριο, σημασία έχει πως μπήκε και μπράβο στον Δημήτρη που το έβαλε.

Η μόνη ομάδα που έχει δείξει ότι είναι ένα σκαλί παραπάνω είναι η Ισπανία, αλλά όλα τα παιχνίδια είναι πολύ κλειστά. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος στον ημιτελικό. Να ξεκουραστούμε και να πάμε με ενέργεια και καρδιά για τη νίκη»,







Σκουμπάκης: “Η ομάδα αξίζει να είναι στην κορυφή”
Ο Δημήτρη Σκουμπάκης πέτυχε το χρυσό γκολ, 56” πριν το φινάλε, με το οποίο η Εθνική πόλο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο αμυντικός της Εθνικής στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κράτησε χαμηλούς τόνους και επεσήμανε ότι το σημαντικό είναι να φτάσει η χώρα μας όσο πιο ψηλά γίνεται: “Έτυχε και βρέθηκα εγώ σε αυτή τη θέση. Ο χρόνος τελείωνε, κάποιος έπρεπε να σουτάρει. Έτυχε να είμαι εγώ και έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Η ομάδα αξίζει να είναι ψηλά, στην κορυφή και έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι”.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.